"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 06/05/2010

Tranparència a les empreses públiques

PSM-EN de Palma considera imprescindible fer una auditoria de gestió d’EMAYA per recobrar la confiança dels ciutadans 

El PSM-Entesa Nacionalista de Palma aposta per recobrar la confiança dels ciutadans de Ciutat en les empreses públiques després de les sospites derivades de la falta de transparència en la gestió d’EMAYA. En aquest sentit, el seu secretari general Antoni Verger ha manifestat aquesta setmana la necessitat de convocar una auditoria de comptes que n’analitzi la gestió de l'empresa pública comandada fins el passat dilluns per la portaveu d’UM a Cort Cristina Cerdó i que aglutina el major pressupost de l’ajuntament i el major volum de recursos humans.

 

Cal recordar la cronologia dels fets d'aquesta setmana que ens deixa la renúncia de la Cerdó i les declaracions del PP i la batlessa Aina Calvo per concretar un substitut. A més a més d'un intent fracassat de moció de censura de PP i UM.

 

Davant aquests esdeveniments, el PSM-EN de Palma considera imprescindible a analitzar al detall els comptes i les contractacions de personal d’EMAYA, tal i com s’ha fet amb l’IMFOF, davant les sospites d’una gestió irregular. I per tant, és necessari  aparcar per ara les ofertes i contraofertes manifestades en els darrers dies tant per part de la batlesa Aina Calvo com del líder dels populars a Palma, José Maria Rodríguez, per tal d’escollir la presidència de l’empresa pública.

 

En aquest sentit, Antoni Verger ha manifestat que “abans d’entrar a parlar de substituir la presidència de l’empresa, s’ha d’apostar per la transparència i fer una auditoria de comptes”. I d’aquesta manera fer una crida a l’equip de govern per seguir treballant en l’elaboració d’un pla de viabilitat econòmica de l’empresa de cara al futur, però sobretot una crida a la transparència “per retornar la confiança als ciutadans, cansats de la corrupció”.
      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: