"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 15/04/2004

El PSM s'oposarà en el Consell a atorgar l'interès general a les pedreres de Son Corb i Son Corpet

El PSM s'oposarà en el Consell de Mallorca a atorgar l'interès general a les pedreres de Son Corb i Son Corpet (Sineu) pel seu impacte ambiental i paisatgístic.

El PSM ha anunciat la seva postura contrària a l'atorgament de l'interès general per a l'obertura de dues noves pedreres en el terme municipal de Sineu, les de Son Corb i Son Corpet, actualment en tramitació.

El PSM comparteix el sentit de les al·legacions presentades per Sineuers Independents, per l’Associació de Veïns Serra Morena i pel GOB que destaquen l'elevat impacte ambiental i paisatgístic en una zona rural d'alt interès. En aquest sentit, els nacionalistes afirmen que l'impacte de les dues noves pedreres, una devora l'altra, i molt a prop de la ja existent de Son Xibel·li, seria excessiu. En concret, segons el PSM, suposaria un trànsit pesat molt important per una zona que no hi està preparada.

Així mateix, el PSM considera que el Consell de Mallorca ha de vetllar per preservar els camins públics municipals de Son Corp i Son Alcaines i consideren que els projectes presentats incompleixen les servituds legals de protecció. Els nacionalistes també demanen que es garanteixi la protecció de les cases de la finca que estan catalogades i, en aquest sentit, insten el Consell i l'ajuntament a tramitar amb diligència l'expedient d'infracció urbanística existent.


      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: