"La fermesa d'un somriure" Sebasti脿 Serra, en la mem貌ria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Not铆cies. 05/11/2009

Joan Font Massot pren possessi贸 del c脿rrec de conseller de Cultura, Patrimoni i Pol铆tica Ling眉铆stica del Consell

Joana Llu茂sa Mascar贸 assisteix al seu primer ple de la instituci贸 insular com a portaveu del BLOCEl nou conseller de Cultura i Patrimoni del Consell de Mallorca, Joan Font i Massot (PSM-Entesa Nacionalista), ha pres avui possessi贸 del c脿rrec en substituci贸 de Joana Llu茂sa Mascar贸, que des d鈥檃vui es dedica en exclusiva a la seva tasca com a portaveu del BLOC en la instituci贸 insular.

Font 茅s batle de Petra des de 1995 i director insular de Cooperaci贸 Local del Consell des de 2007. Al seu torn, Miquel Rossell贸, conseller de Cooperaci贸 Local, passa a ser tamb茅 vicepresident.

El nou conseller de Cultura ha dit en declaracions als mitjans de comunicaci贸 que assumeix aquest nou repte "amb moltes esperances i molta il鈥usi贸" i amb el desig de "poder solucionar tots els problemes i poder tirar endavant iniciatives noves鈥, tot i les limitacions pressupost脿ries que experimentar脿 el Consell l鈥檃ny que ve.

Joan Font ha desenvolupat una important tasca en l'脿mbit cultural a l'Ajuntament de Petra, on ha impulsat importants projectes locals com ara l'Escola de M煤sica o el Teatre Municipal, que han dinamitzat culturalment el conjunt de la comarca. Tamb茅 cal destacar l鈥檌mpuls del Pla de Protecci贸 del Centre Hist貌ric, que t茅 com a objectiu conservar els valors patrimonials del casc antic de la localitat, que es troba en aquests moments en tramitaci贸 al Consell.
      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: