"La fermesa d'un somriure" Sebasti脿 Serra, en la mem貌ria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Not铆cies. 29/10/2009

El PSM-EN, amb el batle d鈥橝renys de Munt

Biel Barcel贸 i Biel Vicens, entre altres dirigents i militants del partit nacionalista, assisteixen a la confer猫ncia de Carles M贸ra a Can AlcoverEl seretari general del PSM-Entesa Nacionalista, Biel Barcel贸, i el membre de l鈥橢xecutiva dels nacionalistes i conseller de Mobilitat, Biel Vicens, han assistit a la confer猫ncia sobre "consultes populars i dret a decidir" pronunciada per Carles M贸ra, batle d鈥橝renys de Munt, a Can Alcover en el marc del F貌rum de l鈥橭bra Cultural Balear-Blanquerna.

M贸ra ha explicat l'experi猫ncia de la recent consulta per la independ猫ncia de Catalunya a la poblaci贸 del Maresme de la qual 茅s batle. El refer猫ndum va ser una iniciativa del MAPA (Moviment Aranyenc per l'Autodeterminaci贸) que va ser assumida per la majoria dels partits del consistori.

Carles M贸ra ha explicat que la iniciativa s'inscriu dins la tradici贸 de consultes populars que t茅 el municipi, de 8.000 habitants. El suport dels partits i la seriositat de l'organitzaci贸 de les entitats socials varen tenir com a resultat un refer猫ndum amb una alta participaci贸 ciutadana. Els propers mesos nombrosos ajuntaments de Catalunya en seguiran l'exemple.

A la confer猫ncia del batle d'Arenys de Munt hi ha assistit un nombr贸s p煤blic, la qual cosa demostra l'inter猫s creixent pel proc茅s de construcci贸 nacional del nostre poble.
      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: