"La fermesa d'un somriure" Sebasti脿 Serra, en la mem貌ria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Not铆cies. 28/10/2009

El BLOC insta a la Conselleria d'Economia i a la Direcci贸 General d'IB3 a evitar la suspensi贸 de pagaments a l'empresa prove茂dora dels informatius d'IB3

La coalici贸 considera inadmissible que 303 treballadors puguin quedar sense cobrarEl BLOC per Mallorca insta a la Conselleria d'Economia i a la Direcci贸 General d'IB3 que es posin d'acord per solucionar de forma urgent els problemes de liquiditat dels prove茂dors de l'ens p煤blic que poden comportar que centenars de treballadors quedin sense cobrar.

La coalici贸 considera inadmissible que en una situaci贸 de crisi econ貌mica com l'actual es plantegi la possibilitat que fins a 303 treballadors de la productora que d贸na el servei de not铆cies de l'ens p煤blic puguin veure's abocats a una situaci贸 l铆mit.

El BLOC recorda que recentment es va produir un acord entre les forces pol铆tiques del pacte per instaurar el sistema del contracte programa i perqu猫 el Govern assum铆s el deute que arrossegava l'ens p煤blic IB3.

En el marc d'aquest acord, la Direcci贸 General de l'Ens i la Conselleria d'Economia haurien de ser capaces de trobar solucions satisfact貌ries des de el punt de vista de l'inter茅s general i dels interessos tant dels prove茂dors com dels treballadors.

D'altra banda, el BLOC apunta que el contracte programa inclou la creaci贸 d'un equip d'edici贸 per concurs p煤blic, que la coalici贸 ent茅n que ser脿 la primera passa per aconseguir uns serveis informatius propis d'IB3.

Si la Conselleria d'Economia i IB3 s贸n incapaces de trobar una soluci贸 a aquest problema, el BLOC considera que la millor decisi贸 seria accelerar el proc茅s per dotar a IB3 d'uns serveis informatius propis.Enlla鏾s

IB3
SPIB


      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: