"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

NotĂ­cies. 21/10/2009

Tomeu Cifre: “No m’han destituït per botar una tanca, sinó per representar el PSM”

El portaveu nacionalista a Pollença, recentment destituït per part del batle d’UM, ha publicat una carta en què defensa la seva actuació i explica les raons de la crisi del govern municipalReproduïm uns fragments d’aquesta carta oberta, que podeu llegir sencera en l’arxiu adjunt.

“Pollença té molts de problemes per resoldre. En molts d’aquests assumptes que pengen l’Ajuntament hi té una part importantíssima de responsabilitat, i els polítics que governen Pollença, amb al batlle al capdavant, s’haurien d’afanyar en resoldre totes aquestes qüestions. Però aquests darrers dies sembla que l’únic que importa es si un regidor de l’Ajuntament s’havia passejat pel camí públic de Ternelles el dia que es va fer una excursió precisament per reclamar aquest ús i titularitat pública del camí.

Vaig anar a l’excursió juntament amb altres 600 persones, persones que accedirem al camí públic de Ternelles i no ens aturàrem a la tanca que fa devers trenta anys hi va posar una tal senyora March. Estic ben convençut que aquestes 600 persones i jo mateix no varem transgredir cap llei quan passarem pel camí. (...)

L’excursió tenia el permís de la Conselleria de Medi Ambient i quan la propietat de Ternelles va recórrer aquest permís la mateixa Conselleria va denegar el recurs. En cap punt de la resolució del Conseller de Medi Ambient s’obliga al batlle de Pollença a limitar el pas de l’excursió a només 20 persones. (...) I el batlle, sense encomanar-se a ningú i sense l’aval de cap tècnic municipal, va decidir que el dia de l’excursió només en podrien passar vint. (...) Jo vaig desobeir al batlle perquè havia pres una decisió arbitrària, sense cap fonament jurídic i que contradiu el bé comú dels pollencins, dels d’ara i dels que vindran. (...)

Tanmateix el batlle sap que no m’ha destituĂŻt per botar una tanca, sinĂł per representar a un partit, el PSM, que durant aquests darrers dos anys i mig no ha volgut esser una comparsa de les seves decisions, que hem volgut dir-hi la nostra quan s’han hagut de d’aprovar projectes i que no ens hem empassat tots els seus capricis i ocurrències. (...) No hem volgut esser un convidat de pedra el govern municipal i això no li ha agradat nostre batlle”.ť
Documents

Carta oberta de Tomeu Cifre (63 KB)      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: