"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 15/10/2009

Tomeu Cifre: “no tenim res del que ens poguem empegueir, hem estat coherents en tot moment”

El batle de Pollença, Biel Cerdà (UM) ha destituït el regidor del PSM-EN per haver participat en l’excursió reivindicativa al camí de TernellesEl secretari general del PSM-EN, Biel Barceló, ha donat suport al portaveu nacionalista a l’Ajuntament de Pollença, Tomeu Cifre, que aquest dijous ha estat destituït com a regidor de Cultura per part del batle, Joan Cerdà (UM). Cerdà acusa Cifre d’haver incomplert l’ordre municipal que limitava l’accés al camí de Ternelles a 20 persones diàries. El passat dilluns, el regidor del PSM-EN i altres dirigents nacionalistes varen botar la barrera que impedeix l’accés al camí de Ternelles en una excursió reivindicativa organitzada per la Plataforma Pro Camins Públics i Oberts.

Tomeu Cifre ha afirmat que “el nostre suport a la marxa reivindicativa està avalat per la legalitat, perquè el camí de Ternelles és públic”. En canvi, “la decisió del batle de limitar el pas a 20 persones diàries és totalment personalista, no està avalada per cap normativa ni per cap tècnic municipal”.

El regidor nacionalista a Pollença ha afirmat que “rebutjam els arguments del batle per justificar la meva destitució”. En relació als desmarcaments del PSM-EN respecte dels seus socis de govern a Pollença (UM i PSOE), Cifre ha afirmat que “sempre he donat suport a les iniciatives de l’equip de govern, tret de quan aquestes no han estat consensuades amb el PSM-EN”. I ha conclòs: “no tenim res del que ens poguem empegueir, hem estat coherents en tot moment”.

Per la seva banda, Biel Barceló ha mostrat el seu ple suport a l'agrupació del PSM-EN de Pollença i al treball de Cifre i del seu predecessor en l'àrea de Cultura, Biel Cerdà. El secretari general del PSM-EN també ha contestat el PP, que ha demanat la dimissió del conseller de Mobilitat i Ordenació del Territori, Biel Vicens, per la seva participació en la marxa de dilluns.

En aquest sentit, ha dit que “és curiós que hi hagi partits que demanin la dimissió de càrrecs públics que participen en mobilitzacions ciutadanes per reivindicar l'ús públic d'un camí públic, i que a la vegada es permetin mantenir a càrrecs públics implicats en casos de presumpta corrupció”. Biel Barceló ha demanat a aquests partits (PP i UM) “que s’apliquin aquest rigor a ells mateixos en primer lloc”.
      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: