"La fermesa d'un somriure" Sebasti脿 Serra, en la mem貌ria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Not铆cies. 05/10/2009

El PSM-EN assisteix com a convidat a l鈥檃ssemblea fundacional del partit pol铆tic REAGRUPAMENT

Mag铆 Moranta es despla莽a a Barcelona en representaci贸 de la federaci贸 nacionalista per saludar la creaci贸 d鈥檃questa formaci贸 independentista, escissi贸 d鈥橢RCAquest passat dissabte, al Palau de Congressos de Catalunya, la Federaci贸 PSM-Entesa Nacionalista de les Illes Balears (PSM de Mallorca i Menorca i l'Entesa Nacionalista i Ecologista d'Eivissa) ha assistit com a convidada a l'assemblea fundacional del partit pol铆tic REAGRUPAMENT.

El secretari de relacions pol铆tiques del PSM-EN, Mag铆 Moranta, ha estat present a l'inici de la jornada, on s'han explicat els objectius de la nova formaci贸. Aix铆 mateix ha participat a la cloenda de l'assemblea, despr茅s que s'haguessin aprovat les pon猫ncies, estatuts i la nova direcci贸 de l'organitzaci贸. Joan Carretero ha estat elegit per a encap莽alar el nou projecte pol铆tic.

REAGRUPAMENT, recent escissi贸 d'Esquerra Republicana de Catalunya, es planteja diversos eixos de treball: situar l'independentisme a l'eix del debat pol铆tic catal脿; cercar la unitat de les forces pol铆tiques i socials que tinguin com a objectiu el reconeixement internacional de la naci贸 catalana; la creaci贸 d'un marc favorable al creixement de la base social de l'independentisme catal脿; i el foment del debat, l'estudi i la conscienciaci贸 social per a la independ猫ncia dels Pa茂sos Catalans.

La Federaci贸 PSM-Entesa Nacionalista mant茅 diversos graus de relacions amb altres partits pol铆tics dels Pa茂sos Catalans (CDC, UDC, Esquerra, ICV, Bloc Nacionalista Valenci脿) aix铆 com d'arreu de l'estat espanyol: BNG, Aralar, Eusko Alkartasuna, EAJ-PNV, Chunta Aragonesista, Partido Andalucista, Coalici贸n Canaria i Nueva Canarias.Enlla鏾s

Web de REAGRUPAMENT


      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: