"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

NotĂ­cies. 25/09/2009

Representants del PSM-EN han assistit aquest cap de setmana al congrés d’Aralar i a l’Alderdi Eguna del PNB

Magí Moranta ha acudit a l’assemblea que ha reelegit Patxi Zabaleta com a coordinador d’Aralar, i Bernat Aguiló ha participat en la diada del partit jeltzaleDurant el passat cap de setmana representants del PSM-Entesa Nacionalista han visitat el PaĂ­s Basc per assistir a sengles actes dels partits polĂ­tics Aralar i PNB.

D’una banda, Magí Moranta, secretari de relacions polítiques del PSM-EN, ha assistit a Iruña-Pamplona al IV congrés d'Aralar, que porta per lema "Afermant l'alternativa d'esquerres i aberzale". Patxi Zabaleta ha estat elegit novament secretari general d’aquesta formació del nacionalisme d’esquerres basc que aposta per vies exclusivament polítiques i pacífiques.

El PSM-EN i Aralar començaren a establir relacions polítiques fa pocs mesos. Aralar considera al PSM-EN, i a la resta de partits membres de la Federació PSM-Entesa Nacionalista, els seus referents a les Illes Balears.

D'altra banda, també aquest cap de setmana, el nacionalista Bernat Aguiló, en la seva condició de president del Consell Polític del PSM-EN, ha assistit a l'Alderdi Eguna que, anualment, organitza el Partit Nacionalista Basc (PNB).

Cal afegir que la setmana anterior Xavier Bacigalupe, secretari d'organitzaciĂł de la formaciĂł nacionalista, participĂ  a l'Akartasun Eguna organitzat per Eusko Alkartasuna (EA), partit membre, juntament amb el PSM-EN, de la federaciĂł de partits polĂ­tics Aliança Lliure Europea (ALE).ť
      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: