"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 16/12/2003

El PSM s’oposa a què PP i UM tornin enrera la protecció d’Es Pujol

El PSM reivindica la preservació d’Es Pujol (Santanyí) i s’oposa a què PP i UM tornin enrera en la protecció d’aquest paratge. Els nacionalistes han fet aquestes manifestacions després que PP i UM s’hagin pronunciat a favor de la construcció d’un camp de golf en aquesta zona rústica.

El PSM posa de manifest que Es Pujol és un indret que gaudeix d’un gran valor natural i paissatgístic, per on passa un important acuífer. En aquest sentit, els nacionalistes defensen la desclassificació feta pel Consell de Mallorca l’any 1999. El PSM demana a totes les forces polítiques que desclassificaren Es Pujol l’any 99 ( i que encara representen una majoria en el Consell de Mallorca) que mantenguin el seu discurs i que permetin que el Pla Territorial protegeixi definitivament Es Pujol.

El PSM reitera el seu posicionament contrari a la proliferació de camps de golf a les Illes Balears per l’enorme consum de territori i aigua que comporten, i perquè signifiquen continuar amb el procés de terciarització del sòl rústic de les Illes Balears. A més, els nacionalistes consideren que la construcció de camps de golf no implica de forma directa acabar amb la desestacionalització, sinó que el problema és molt més complex i requereix moltes d’altres iniciatives, preferiblement les que estiguin més en consonància amb la cultura i el clima mediterranis i, a més, resultin de més profit per als residents.


      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: