"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

NotĂ­cies. 16/12/2003

El PSM fa arribar al Parlament Europeu una protesta contra el tancament de SomrĂ dio

El PSM ha fet arribar al Parlament Europeu una protesta contra el tancament de Somràdio. En aquest sentit, l’eurodiputat Joan Vallvé ha intervengut al Ple d’Estrasburg per tal d’informar al Plenari sobre el tancament de l’emissora de ràdio per part del Govern de les Illes Balears. L’eurodiputat ha destacat davant el Parlament Europeu que Somràdio era l’única emissora de ràdio que emetia en llengua catalana per al conjunt de les Illes Balears.

L’eurodiputat Joan Vallvé ha explicat al Parlament Europeu que, d'ençà que es va crear, Somràdio ha tingut un paper fonamental com a plataforma de promoció d’autors i intèrprets de les Illes Balears i que ha estat una eina clau en la difusió de la música feta en la llengua catalana. Segons Vallvé, Somràdio ha acomplert amb professionalitat i rigor les tasques informatives pròpies d’un mitjà de comunicació públic i s’ha convertit en un referent per a molts de ciutadans de les Balears.

Els nacionalistes també han destacat que amb el tancament de Somràdio els creadors musicals de les Illes Balears ho tendran molt més difícil per fer arribar el seu producte a la societat. Segons el PSM, aquesta situació perjudicarà tots els elements vinculats a la indústria discogràfica de les Balears: autors, intèrprets, estudis d’enregistrament, així com també la producció cultural en general, atès que Somràdio feia promoció de totes les manifestacions artístiques i culturals a través d’entrevistes, convocatòries (exposicions, representacions teatrals, cinema...), espais monogràfics...

El PSM també ha presentat iniciatives contra el tancament de Somràdio al Parlament de les Illes Balears, al Consell de Mallorca així com a alguns ajuntaments de les Illes Balears.

ť
      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: