"La fermesa d'un somriure" Sebasti脿 Serra, en la mem貌ria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Not铆cies. 15/12/2003

El PSM acusa el PP d鈥檌ncomplir el seu programa electoral pel que fa a la lliure elecci贸 de centre

El PSM acusa el PP d’incomplir el seu programa electoral pel que fa a la lliure elecci贸 de centres. Els nacionalistes han fet aquestes manifestacions despr茅s que el Govern de Jaume Matas hagi acordat canviar els barems que establien els criteris per a l’elecci贸 del centre escolar.

El PSM recorda que el Partit Popular va prometre, de manera rotunda, que els pares podrien elegir el centre escolar dels seus fills. Els nacionalistes no entenen per quin motiu, el Govern de Jaume Matas vol establir puntuacions que donin prioritat a uns pares respecte d’altres. En aquest sentit, el PSM demana als populars per quines cinc-centes necessitam criteris de puntuaci贸 si, tal com promet茅 el PP “tothom ha de poder escollir lliurament el centre escolar”. Els nacionalistes demanen al Partit Popular que expliqui si aix貌 vol dir que els alumnes que no obtenguin la puntuaci贸 requerida podran ser rebutjats del primer centre que escolliren els seus pares.

Segons el PSM, aix貌 茅s el que feia el Govern anterior i fou durament criticat pel PP per atemptar contra la llibertat de les persones. En aquest sentit, els nacionalistes asseveren als populars que no hi valen excuses: Si un centre escolar t茅 m茅s sol路licituds que places disponibles, qu猫 hi farem. La llibertat 茅s la llibertat i una promesa electoral 茅s una promesa electoral.

El PSM insta el Govern del Partit Popular a complir el seu programa electoral, aix貌 茅s, a suprimir els criteris que regulen l’elecci贸 de centre i, simplement, permeti la matriculaci贸 dels alumnes al primer centre que escolleixin els pares. Els nacionalistes opinen que, en cas contrari i seguint les pr貌pies tesis populars, el PP estaria atemptant contra la llibertat de les persones. El PSM recorda que el PP no va prometre modificar els barems d’elecci贸 de centre, sin贸 que va prometre la lliure elecci贸 de centre. A parer dels nacionalistes, 茅s evident, per tant, que el PP va cometre un frau electoral al prometre la lliure elecci贸 de centre sabent que era d’impossible compliment.

      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: