"La fermesa d'un somriure" Sebasti脿 Serra, en la mem貌ria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Not铆cies. 17/06/2009

El BLOC tractar脿 avui la recepci贸 de TV3 a Balears amb els grups del PSC, ERC i ICV al Parlament catal脿

El grup parlamentari del BLOC i PSM-Verds vol implicar les formacions del tripartit per aconseguir una reciprocitat oberta a tots els canals en llengua catalanaMiquel 脌ngel Llauger, portaveu adjunt del grup del BLOC per Mallorca i PSM-Verds al Parlament de les Illes Balears, i Antoni Noguera, secretari de comunicaci贸 del PSM-EN, viatjaran avui a Barcelona en representaci贸 del grup parlamentari de l'esquerra nacionalista i ecologista, per reunir-se amb representants dels grups del PSC, ERC i ICV del Parlament de Catalunya. En aquesta reuni贸 es tractar脿 la q眉esti贸 de la recepci贸 dels canals de televisi贸 en catal脿 en TDT a les Illes Balears. Amb l'apagada anal貌gica, a les Illes Balears es deixar脿 de veure TV3 i el Canal 33, que seran substitu茂ts per TV3CAT (la nova marca del canal TVC Internacional).

Llauger i Noguera traslladaran als grups parlamentaris que donen suport a l'actual Govern de la Generalitat la preocupaci贸 tant del BLOC i PSM-Verds com de nombrosos sectors de la societat civil de les Illes Balears (encap莽alats per l'OCB) davant la perspectiva que l'apagada anal貌gica i l'arribada de la TDT suposi una reducci贸 dr脿stica de l'oferta de televisi贸 en catal脿 al nostre pa铆s.

Aix铆 mateix, els representants del BLOC exploraran la possibilitat de trobar conjuntament amb els grups catalans solucions a aquesta situaci贸. En aquest sentit, els instaran a utilitzar la seva influ猫ncia pol铆tica per aconseguir que TV3 negoci茂 la compra dels drets d'emissi贸 per a les Illes Balears dels productes televisius de producci贸 aliena, i per aconseguir que es replantegin els termes del conveni de reciprocitat de TV3 i IB3 (signat entre la Conselleria balear de Presid猫ncia i el Departament catal脿 de Cultura i Mitjans de Comunicaci贸) per arribar a una "reciprocitat oberta a tots els canals en catal脿".Enlla鏾s

Not铆cia relacionada: Vilaweb


      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: