"La fermesa d'un somriure" Sebasti脿 Serra, en la mem貌ria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Not铆cies. 04/06/2009

El PSM-EN presentar脿 mocions municipals perqu猫 TV3 es rebi de manera completa a Balears

Els nacionalistes insten a les Administracions a garantir el m脿xim nombre de canals de televisi贸 en catal脿 perqu猫 el tr脿nsit a la TDT no suposi un retroc茅sEl PSM-EN presentar脿 arreu de Mallorca mocions municipals per tal que els Ajuntaments demanin la recepci贸 de TV3 de manera 铆ntegra, aix铆 com la recepci贸 del m脿xim nombre de canals de televisi贸 en catal脿, de manera que el tr脿nsit a la TDT no suposi un retroc茅s pel que fa a l'oferta audiovisual en catal脿. La moci贸 consta dels seg眉ents punts:

1. Instar el Govern de les Illes Balears a procurar la modificaci贸 de l鈥檃cord amb la Generalitat de Catalunya, a fi de no tapar en cap cas les emissions d鈥檜na i altra, i garantir la recepci贸 de la totalitat de canals auton貌mics de r脿dio i televisi贸 en llengua catalana d鈥檃mbdues comunitats.

2. Instar el Govern de l鈥橢stat i el Govern de les Illes Balears a adoptar els acords necessaris per incrementar al m脿xim els canals en llengua catalana que es rebin a les Illes Balears amb l鈥檃ssignaci贸 dels corresponents m煤ltiplex en TDT.

3. Instar el Govern de les Illes Balears a impulsar la cooperaci贸 entre l鈥橢ns P煤blic RTVIB (IB3) i els distints agents auton貌mics, insulars o locals, p煤blics o privats, de les televisions dels territoris de parla catalana que facin servir aquest idioma, per a posar en marxa experi猫ncies conjuntes, en especial pel que fa als canals tem脿tics.

4. Instar el Govern de les Illes Balears a ampliar els convenis d鈥檌ntercanvi d鈥檈missions amb les radiotelevisions p煤bliques d鈥橝ndorra i del Pa铆s Valenci脿 per a possibilitar la seva futura recepci贸 a trav茅s de la concessi贸 de noves freq眉猫ncies de TDT.

5. Instar el Govern de les Illes Balears que garanteixi el compliment de la normativa que regula l鈥櫭簊 de la llengua catalana en el canals de televisi贸 de gesti贸 privada de concessi贸 auton貌mica.
Documents

Moci贸 (57 KB)      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: