"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 28/05/2009

El PSM-EN demana la dimissi√≥ de Carlos Delgado per malbaratament de recursos p√ļblics

Els nacionalistes de Calvi√† consideren que el batle √©s "un perill p√ļblic" per organitzar la "manifestaci√≥ contra la conviv√®ncia" amb recursos de l'Ajuntament



El PSM-EN de Calvi√† demana la dimissi√≥ del batle de Calvi√†, Carlos Delgado, de la regidora d'Educaci√≥, Esperan√ßa Catal√†, i del director de l'oficina Calvi√† pel Canvi Clim√†tic, Jorge Campos, per malbaratar recursos p√ļblics dels calvianers i calvianeres per organitzar la manifestaci√≥ convocada el proper dia 30 pel C√≠rculo Balear (entitat de la qual Jorge Campos √©s president) contra la normalitzaci√≥ ling√ľ√≠stica.

La portaveu del PSM-EN de Calvi√†, Dolors Fortesa-rei, considera "escandal√≥s" que alts c√†rrecs de l'Ajuntament de Calvi√† "destinin hores de la seva feina a convocar una manifestaci√≥ organitzada per una entitat privada, totalment aliena per tant als interessos generals dels calvianers i calvianeres, que a m√©s t√© com a objectiu torpedinar el proc√©s de normalitzaci√≥ ling√ľ√≠stica del nostre pa√≠s i destruir la conviv√®ncia entre els ciutadans i les ciutadanes de Mallorca". Fortesa-rei ha apuntat que "en darrer terme, Delgado est√† utilitzant els recursos p√ļblics municipals i la manifestaci√≥ de dia 30 per aconseguir objectius puraments personals relacionats amb la seva carrera pol√≠tica dins el Partit Popular".

Aix√≠ mateix, els nacionalistes demanen explicacions a la presidenta del PP: "Rosa Estar√†s ha d'explicar molt b√© per qu√® permet que Delgado dugui a terme aquesta malversaci√≥ de doblers p√ļblics a l'Ajuntament de Calvi√†, i per qu√® d√≥na cobertura a aquesta manifestaci√≥", ha dit la seva portaveu. "Segurament √©s que el PP torna a mostrar ara el seu tarann√†, demostrat a bastament amb l'allau de casos de corrupci√≥ esdevinguts durant la passada legislatura, sota la presid√®ncia de Jaume Matas".

Finalment, el PSM-EN adverteix el Partit Popular de Rosa Estar√†s que "donar suport a la manifestaci√≥ de dia 30 implica donar suport a una organitzaci√≥ d'extrema dreta l'√ļnic objectiu de la qual √©s enfrontar els ciutadans mallorquins per tal de convertir en residual la llengua pr√≤pia d'aquest pa√≠s. Amb aquestes actuacions, el PP demostra ser un perill p√ļblic per a la conviv√®ncia democr√†tica i pac√≠fica, el m√†xim exponent del qual √©s Carlos Delgado".Ě




      

 

 










PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: