"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 27/05/2009

El PSM-EN critica que el Ministeri aturi l'acord amb els pescadors de les Balears per recollir els grumers

El senador nacionalista Pere Sampol preguntarà al Govern espanyol els motius d'aquesta paralització, i quines mesures pensa prendre per combatre la plagaEl secretari general del PSM-EN, Biel Barceló, ha criticat avui que el Ministeri de Medi Ambient, Rural i Marí hagi aturat l'acord a què havien arribat l'empresa pública Tragsa i la Federació de Confraries de Pescadors de les Illes Balears per capturar els grumers de les costes del nostre país a canvi d'una retribució econòmica. El líder nacionalista afirma que, amb aquest canvi de parer, "el Govern espanyol ha enganat els pescadors, que s'han indignat, amb tota la raó del món". "Aquesta actitud no és pròpia d'un Govern seriós i creïble", ha etzibat.

Barceló ha afirmat: "ni entenc ni compartesc que es posin entrebancs a mesures en positiu per combatre aquesta plaga que suposa una amenaça per a la nostra indústria turística, i que a més aporten un incentiu econòmic per un sector com el de la pesca, que no és aliè a les dificultats derivades de la crisi actual".

Els nacionalistes, a través del senador Pere Sampol, presentaran preguntes parlamentàries a la Cambra Alta per tal de saber per quin motiu el Govern espanyol no dóna suport a l'acord entre Tragsa i els pescadors balears, i quines mesures pensa prendre l'Executiu presidit per José Luis Rodríguez Zapatero per combatre la plaga de grumers que afecta les costes de les Illes Balears.
      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: