"La fermesa d'un somriure" Sebasti脿 Serra, en la mem貌ria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Not铆cies. 25/05/2009

El PSM-EN es felicita pel gran 猫xit de participaci贸 de l'Acampallengua

Els nacionalistes donen suport al coordinador de l'OCB, Tomeu Mart铆, que va ser detingut per la Gu脿rdia Civil, i exigeixen a Ramon Socias que obri un expedient informatiuEl PSM-EN es felicita pel gran 猫xit de participaci贸 de l'edici贸 d'enguany de l'Acampallengua, celebrat aquest cap de setmana a sa Pobla. Els nacionalistes destaquen el nombr贸s p煤blic juvenil que ha acudit a aquesta localitat des de diferents indrets de Mallorca, i del conjunt dels Pa茂sos Catalans, per participar en els actes i per assistir als concerts organitzats per l'entitat Joves de Mallorca per la Llengua.

El PSM-EN considera que la detenci贸 del coordinador de l'OCB i cap de seguretat de l'organitzaci贸 de l'esdeveniment, Tomeu Mart铆, 茅s una actuaci贸 totalment lamentable que no hauria d'enfosquir l'猫xit de l'Acampallengua. La matinada de diumenge, Mart铆 va ser retingut per la Gu脿rdia Civil durant dues hores.

Destacats membres del partit nacionalista, entre altres el portaveu a l'Ajuntament de sa Pobla i regidor d'Educaci贸, Cultura i Seguretat Ciutadana, Sebasti脿 Gallardo, i el secretari general dels Joves d'Esquerra Nacionalista (JEN-PSM), Joan Ferr脿, varen donar suport al dirigent de l'OCB i varen esperar davant el quarter de la Gu脿rdia Civil de sa Pobla fins que va ser posat en llibertat. Gallardo vol destacar "la serenitat i la responsabilitat demostrada en tot moment per Tomeu Mart铆", aix铆 com "l'actitud de total correcci贸 i tranquil鈥itat del mig centenar de membres de Joves de Mallorca per la Llengua i voluntaris de l'Acampallengua que es varen congregar davant el quarter, de forma pac铆fica i silenciosa, per esperar la posada en llibertat del retingut, sense que hi hagu茅s cap crit ni cap incident".

El PSM-EN exigeix al delegat del Govern espanyol, Ramon Socias, que doni explicacions per aquesta detenci贸 lamentable i injustificable, i que obri un expedient informatiu per aquests fets.Enlla鏾s

OCB


      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: