"La fermesa d'un somriure" Sebasti脿 Serra, en la mem貌ria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Not铆cies. 05/12/2003

El PSM demana que el Govern cedeixi a Cort els seus edificis abandonats i en des煤s

El Grup Municipal del PSM a l鈥橝juntament de Palma presentar脿 una proposici贸 al Plenari del proper 23 de desembre per tal de demanar que siguin cedits a Cort els edificis ubicats a Palma, propietat del Govern, que es troben abandonats i en des煤s

Can F脿bregues, Can Serra i el quarter d鈥橧ntend猫ncia s贸n edificis que, segons els nacionalistes, passarien a mans municipals per tal que es rehabilitin i tenguin els usos socioculturals que en el seu moment es varen preveure.

Tots aquests edificis es troben abandonats i en des煤s, apuntalats i amb problemes que si no s鈥檋i posa remei poden afectar la seva estructura.

Segons els PSM, en un moment on hi ha una gran mancan莽a d鈥檌nfrastructures i en un moment on es demana als ciutadans que passin una ITE i que conservin les seves finques, no 茅s possible que el Govern tengui aquests edificis en tant mal estat.

La proposta del PSM consisteix en un conveni de cessi贸 i rehabilitaci贸, que asseguri la perdurabilitat i l鈥櫭簊 d鈥檃quests edificis p煤blics, entre el Govern de les Illes Balears, l鈥橝juntament de Palma i el Consell de Mallorca.

Per al PSM recuperar aquests edificis hist貌rics suposaria una bona gesti贸 municipal, una gran inversi贸 de recuperaci贸 del patrimoni i una major dotaci贸 d鈥檌nfrastructures socioculturals per a la ciutat, que 茅s ben necess脿ria.

      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: