"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

NotĂ­cies. 13/05/2009

El PSM-EN, amb el BNG

Magí Moranta i Toni Trobat assisteixen al congrés dels nacionalistes gallecs, en què Guillerme Vázquez ha estat elegit nou portaveu nacional. A la imatge, Moranta amb la candidata europea Ana MirandaEl secretari de relacions polítiques del PSM-EN, Magí Moranta, i el seu homòleg dels JEN-PSM i membre de l'Executiva dels Joves de l'Aliança Lliure Europea, Toni Trobat, assistitiren al congrés del Bloque Nacionalista Galego, que se celebrà el passat cap de setmana. A la imatge, Magí Moranta amb Ana Miranda, candidata del BNG a les properes eleccions al Parlament europeu.

El congrés del BNG, en què Guillerme Vázquez fou elegit nou portaveu nacional, ha estat el punt de partida per tal que el nacionalisme progressista a Galícia pugui recuperar l'embranzida, organitzativa i política.

Els representants del PSM-EN coincidiren amb companys i amics d'altres formacions polĂ­tiques, com ara Aralar, CHA, EA i PNB. A finals de juny el PSM-EN estĂ  convidat al congrĂ©s d'EA, i el setembre al d'Aralar.ťEnllaços

Bloque Nacionalista Galego


      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: