"La fermesa d'un somriure" Sebasti脿 Serra, en la mem貌ria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Not铆cies. 07/05/2009

Els Joves d鈥橢squerra Nacionalista-PSM demanen al director general de Joventut que rectifiqui els seus errors

Els joves nacionalistes afirmen que la situaci贸 generada demostra la seva incompet猫ncia i manca de sensibilitat envers les entitats i el CJIBEls Joves d鈥橢squerra Nacionalista-PSM demanen a Joan Artigues, director general de Joventut, "un gir de 180 graus a les pol铆tiques de joventut". Les declaracions fetes per Joan Artigues i pel seu superior Mateu Canyelles, conseller d鈥橢sports i Joventut, han estat contestades pel secretari general dels joves nacionalistes, Joan Ferr脿, qui considera que els representants de la Conselleria "deixen entreveure el seu desconeixement total del m贸n associatiu i la manca de consideraci贸 i sensibilitat cap a les associacions de temps lliure".

Els JEN-PSM consideren que les associacions de temps lliure de les Illes Balears, algunes amb un recorregut hist貌ric de gran import脿ncia, com el MEGM, GDEM, Centre d鈥橢studis de l鈥橢splai, etc, han de ser considerades com un b茅 d鈥檌nter猫s social. Aquestes entitats porten molts d鈥檃nys promocionant el voluntariat i educant els infants i joves de les Illes en el temps lliure, amb projectes pedag貌gics de gran reconeixement i amb un valor que cap empresa de temps lliure pot aportar, la capacitat de mobilitzar voluntaris i la passi贸 per educar.

Joan Ferr脿 recorda que els campaments que organitzava el Govern de les Illes Balears i que gestionaven les associacions de temps lliure permetien que molts voluntaris de les associacions tinguessin una remuneraci贸 que els permet茅s poder invertir m茅s hores en el seu voluntariat. D鈥檌gual forma, aquests campaments complien amb una finalitat social, ja que permetien a fam铆lies amb ingressos baixos oferir campaments als seus nins i nines. Els alts c脿rrecs menteixen quan diuen que es podran fer camps de treball, ja que sense el finan莽ament que aportava la Direcci贸 General de Joventut seran inviables 100%.

Segons Ferr脿, 鈥溍﹕ inadmissible que les empreses gestionin la Direcci贸 General de Joventut i que al mateix temps el responsable doni l鈥檈squena a les entitats de lleure educatiu鈥. Ferr脿 ha afegit: 鈥渟i no saben gestionar ni tenen sensibilitat, que deixin els seus c脿rrecs. Aquesta situaci贸 mai s鈥檋avia viscut a les Illes, i suposa una condemna a mort per al Moviment Associatiu Juvenil鈥.
      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: