"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

NotĂ­cies. 01/05/2009

Un PSM-EN més unit que mai celebra el Primer de Maig a Campanet

Militants i simpatitzants desafiaren l'amenaça de la pluja i s'acostaren a la tradicional festa del partit a l'Ermita de Sant MiquelLes persones tenim tendència a repetir una i altra vegada les mateixes coses, sigui per incapacitat d’innovar i de canviar, sigui perquè funcionen bé i no necessiten cap canvi. Quan es tracta d’això darrer, de mantenir les coses bones, parlam de tradicions que amb el temps creen cultura i sentiment d’identitat, convertint-se en part del patrimoni comú. I el deure d’un partit nacionalista d’esquerres com el PSM-EN és eliminar les inèrcies i mantenir i rejuvenir les tradicions que ens fan sentir part d’un col•lectiu humà.

Si hi ha una tradició arrelada de sempre al PSM-EN és la celebració del Primer de Maig com una data festiva del partit, on predominen la celebració i el companyerisme sobre els discursos i el formalisme. Una festa que pel fet d’ésser-ho no perd el caràcter reivindicatiu per la millora de les condicions laborals a nivell universal i per la lluita contra les injustícies socials i a favor dels drets humans.

El passat divendres, un PSM-EN més unit que mai desafià els elements i, malgrat l'amenaça de la pluja, pogué celebrar aquesta festa. Militants i amics del PSM-EN participaren de l’esperit reivindicatiu i festiu de la trobada a l’Ermita de Sant Miquel a Campanet, amb el magnífic dinar d'arròs brut.

L'any que ve ens hi tornarem a trobar!ť
      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: