"La fermesa d'un somriure" Sebasti脿 Serra, en la mem貌ria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Not铆cies. 25/11/2003

L鈥橢ntesa reclama al Govern que asseguri la recepci贸 de les emissions de la CCRTV i de RTV a Eivissa i Formentera

L’Entesa Nacionalista i Ecologista d’Eivissa (ENE) denuncia que la qualitat del servei de recepci贸 de les emissions de les cadenes televisives i radiof貌niques de la Corporaci贸 Catalana de R脿dio i Televisi贸 (CCRTV) –TV3, C33, Catalunya R脿dio, Catalunya Cultura, Catalunya Informaci贸- i de la R脿dio i Televisi贸 Valencianes (RTV) –Canal 9 i Punt 2- 茅s molt deficient a Eivissa i Formentera i, a m茅s, sotmesa a llargs per铆odes de manca de senyal. Recentment, hi va haver pr脿cticament una setmana (entre els dies 10 i 16 de novembre) de manca absoluta de recepci贸, a la qual s’ha d’afegir el per铆ode compr猫s entre els migdies del passat diumenge i dilluns.

Per aquest motiu, des de l’Entesa es reclama al Govern de les Illes Balears que asseguri la qualitat de la recepci贸 de les emissions radiotelvisives catalanes i valencianes i que deixi de posar excuses amparant-se en la companyia Telef貌nica. Per als nacionistes eivissencs, les declaracions de la directora general de Tecnologia i Comunicacions, Encarnaci贸 Padilla, responsabilitzant la companyia responsable del manteniment del centre de commutaci贸 a Mallorca (La Molina) i del cable de fibra 貌ptica que enlla莽a Mallorca amb Sant Lloren莽 de sa Talaia, s贸n una mostra d’irresponsabilitat. Per a ENE, el responsable 煤ltim de garantir una 貌ptima recepci贸 dels senyals 茅s el Govern de les Illes Balears.

Els nacionalistes eivissencs presentaran a trav茅s del grup parlamentari PSM-Entesa Nacionalista una iniciativa parlament脿ria en aquest sentit adre莽ada al conseller d’Economia, Hisenda i Innovaci贸, Ramis d’Ayreflor.

Per a l’Entesa la recepci贸 de les emissions de la CCRTV i de la RTV s贸n una magn铆fica eina per a la normalitzaci贸 ling眉铆stica de la nostra llengua, un canal d’informaci贸 i una porta oberta al m贸n i uns mitjans que compten amb una gran popularitat entre la poblaci贸 d’Eivissa i Formentera.

Aix铆 les coses, des d’ENE es creu que el Govern no nom茅s ha d’assegurar el que se li demana sin贸 que, a m茅s, no ha de tancar l’emissora “Somr脿dio”, una radiof贸rmula p煤blica en catal脿 que el Govern vol, inexplicablement, suprimir.

      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: