"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 28/04/2009

L’Executiva del PSM-EN emplaça el president Antich a adquirir públicament un “compromís ferm” per desenvolupar els projectes de tren i tramvia

La direcció dels nacionalistes aposta decididament per un canvi en el model de mobilitat que passa per complir els projectes ferroviaris inclosos en el Pacte de GovernL'Executiva del PSM-EN, reunida aquest dilluns, ha acordat emplaçar el president Antich a adquirir públicament un “compromís ferm” per desenvolupar els projectes de tren i tramvia inclosos en el Pacte de Govern (especialment, la prolongació de la línia de Manacor fins a Artà, la prolongació de la línia de sa Pobla fins a Alcúdia i l’inici del tramvia de la badia de Palma).

Els acords presos per la direcció dels nacionalistes són els següents:

1. El PSM-EN reafirma la transcendència que té dur a terme els projectes de tren i tramvia per canviar el model de mobilitat, i la gran oportunitat que significa a la fi tenir el conveni de tren de 443 milions d'€.

2. El PSM-EN recorda que aquests projectes diversifiquen els sistemes de transport i potencien el transport públic a través d'inversions que generen obra civil i llocs de treball en sectors castigats per la crisi. Suposa invertir en tecnologies innovadores, sistemes de transport sostenible i ocupació estable i de qualitat.

3. El PSM-EN emplaça el Govern a desenvolupar decididament els projectes del tren i tramvia plantejats explícitament en el Pacte de Govern (prolongació de la línia de Manacor fins a Artà, prolongació de la línia de sa Pobla fins a Alcúdia i inici del tramvia de la badia de Palma entre d'altres).

4. El PSM-EN emplaça el president Francesc Antich a adquirir un compromís ferm i decidit per desenvolupar els projectes esmentats i a traslladar aquest compromís a l'opinió pública.
      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: