"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 25/04/2009

El PSM-EN qualifica “d’error polític greu” el veto d’Esquerra Republicana

La federació nacionalista no es presentarà a les properes eleccions al Parlament europeu i donarà suport extern a la candidatura Europa dels Pobles-VerdsLa Federació PSM-Entesa Nacionalista lamenta profundament haver quedat exclosa de la candidatura Europa dels Pobles-Verds per mor del veto d’Esquerra Republicana de Catalunya (l’únic veto que s’ha produït en aquesta coalició).

El PSM-EN considera que la decisió d’Esquerra és un error polític molt greu, que només contribueix a la divisió del nacionalisme i afavoreix el bipartidisme espanyolista. En un moment en què PP i PSOE pacten al País Basc un lehendakari comú, i en què s’incrementa la pressió del bipartidisme espanyol contra els moviments nacionalistes, l’actitud d’Esquerra és totalment incomprensible.

En aquest sentit, el PSM-EN lamenta la imatge de divisió entre nacionalistes que s’ha traslladat a l’opinió pública els darrers dies, i considera que avui és un dia trist per al país.

Tanmateix, Federació PSM-Entesa Nacionalista no vol contribuir a dividir el vot del nacionalisme progressista. Per això, i per coherència política amb allò que ha defensat des del primer moment, farà efectiva la decisió presa pels seus òrgans de direcció de no presentar-se a les properes eleccions al Parlament europeu i donar suport extern a la candidatura Europa dels Pobles-Verds.Enllaços

Notícia anterior: El PSM-EN reitera el seu suport a la candidatura Europa dels Pobles-Verds
Notícia anterior: El PSM-EN farà un darrer esforç perquè tots els nacionalistes progressistes puguin concórrer conjuntament a les europees


      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: