"La fermesa d'un somriure" Sebasti脿 Serra, en la mem貌ria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Not铆cies. 24/04/2009

El PSM-EN reitera el seu suport a la candidatura Europa dels Pobles-Verds

El punt de desacord amb Esquerra-Illes i Entesa s贸n les seves exig猫ncies sobre la composici贸 de la coalici贸 i les llistes de les eleccions de 2011La Federaci贸 PSM-Entesa Nacionalista reitera la seva ferma voluntat de conc贸rrer a les properes eleccions europees amb la candidatura de l'Europa dels Pobles-Verds. A m茅s, la Federaci贸 PSM-Entesa Nacionalista ha comunicat a la comissi贸 d'arbitratge de la coalici贸 (integrada per Esquerra i BNG) que, a hores d'ara, no ha estat possible arribar a un acord entre les diferents organitzacions integrants de la candidatura amb pres猫ncia a les Illes Balears.

El punt de desacord fonamental ha estat el fet que Esquerra-Illes i Entesa varen incrementar, de manera unilateral, les precisions i les exig猫ncies sobre la composici贸 de la coalici贸 i de les llistes per a les properes eleccions auton貌miques. En aquest punt, el PSM-EN ha proposat signar una declaraci贸 conjunta en els seg眉ents termes (que corresponen, b脿sicament, a all貌 acordat entre PSM-EN i Esquerra el passat dia 6 d'abril):

"La Federaci贸 PSM-Entesa Nacionalista, Esquerra Republicana i Entesa per Mallorca acorden conc贸rrer a les eleccions europees conjuntament en la coalici贸 Europa dels Pobles-Verds, i manifesten la seva voluntat de conformar una candidatura conjunta a les properes eleccions auton貌miques, candidatura oberta a altres forces pol铆tiques del mateix 脿mbit ideol貌gic. Del present acord se鈥檔 donar脿 trasllat a Els Verds".

En aquest sentit, el PSM-EN mant茅 que avui no pot comprometre la composici贸 i llistes electorals de 2011 al marge del proc茅s democr脿tic de decisi贸 intern de la Federaci贸 PSM-Entesa Nacionalista.

La Federaci贸 PSM-Entesa Nacionalista vol precisar que el PSM-EN no veta cap partit en aquesta candidatura. 脡s m茅s, demana a tots els integrants que cap partit hi sigui vetat (ni el PSM-EN, ni Entesa per Mallorca, ni la pres猫ncia de Verds de les Illes a la papereta d'Illes Balears).

Per 煤ltim, la Federaci贸 PSM-Entesa Nacionalista ha comunicat a la comissi贸 d'arbitratge que, en cas que finalment no fos admesa com a membre de ple dret de la candidatura, far脿 efectiva la decisi贸 presa pels seus 貌rgans de direcci贸 de no presentar-se a les properes eleccions al Parlament europeu i donar suport extern a la candidatura Europa dels Pobles-Verds.

La candidatura Europa dels Pobles-Verds est脿 integrada per Esquerra, BNG, Aralar, Confederaci贸 dels Verds, EA i CHA. La Federaci贸 PSM-EN i Entesa per Mallorca estan convidades a adherir-s'hi.
      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: