"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 26/11/2003

El PSM es mostra totalment contrari a la urbanització dels Caülls

El PSM es mostra totalment contrari a tornar a classificar com a urbanitzable Els Caülls. En aquest sentit, els nacionalistes consideren que la proposta de reclassificar que, segons sembla, vol dur a terme PP i IDMA, suposaria una tornada enrera. El PSM manifesta que la desclassificació de l’any 2001va ser una bona passa en la línia correcta i recorda l’informe de la comissió balear de medi ambient recomanava la desclassificació per l’impacte ambiental que implicava a la zona, i especialment sobre el Torrent Gros.

El PSM recorda que la urbanització dels Caülls és un projecte de l’any 1979 i que encara no ha estat executat. En aquest sentit, els nacionalistes lamenten que la modificació del Pla parcial va ser aprovat l’any 1997, amb els vots en contra del PSM.

El PSM explica que Marratxí ha tengut un creixement exponencial en aquests darrers anys. Els nacionalistes es demanen si PP i IDMA volen continuar amb aquesta línia i fins a on volen arribar. En aquest sentit, el PSM adverteix que l’urbanisme marratxiner és d’un gran consum territorial i que la urbanització dels Caülls implicaria la construcció de 500.000 metres quadrats

El PSM denuncia que la requalificació dels Caülls és una conseqüència més de la política urbanitzadora sorgida després del 25 de maig. En aquest sentit els nacionalistes demanen retornar al diàleg social i polític i cercar, entre tots, fórmules més equilibrades.


      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: