"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

NotĂ­cies. 27/03/2009

Antoni Trobat Alemany, elegit nou membre de l’executiva de les Joventuts de l’Aliança Lliure Europea

A l’Assemblea General celebrada ahir a Barcelona també es va aprovar una moció per demanar a les institucions europees la modificació de la directiva sobre l’ús de la pirotècnia que afecta als espectacles culturals dels Països CatalansAntoni Trobat Alemany, Secretari de Relacions Internacionals dels Joves d’Esquerra Nacionalista- PSM, va ser elegit ahir membre de l’executiva de les Joventuts de l’Aliança Lliure Europea (ALE).

L’Aliança Lliure Europea és un partit polític a nivell europeu que agrupa partits representants de les nacions sense estat del continent. Aquest partit esdevé una eina important a l’hora de traslladar les necessitats i reivindicacions lingüístiques, culturals i de defensa del dret d’autodeterminació dels pobles entre d’altres.

Els JEN-PSM passaren a ser membres de ple dret de les Joventuts de l’ALE durant l’Assemblea General celebrada durant l’abril de 2008 a Palma, després de portar gairebé 7 anys com a observadors. La intensa feina realitzada a dins aquesta organització ha anat portant fruits durant aquest darrer any, primer ocupant la plaça tècnica de l’organització a través de la persona de Lucy Jane Collyer i ara amb l’entrada d’Antoni Trobat a l’executiva.

Amb els resultats d’aquesta Assemblea s’assegura una important representació de les Illes Balears que ens permetrà tenir molta més incidència a l’hora de traslladar els problemes que ocupen als joves de les Illes Balears a les institucions europees.

Durant el transcurs de l’Assemblea també s’aprovà una proposta de resolució presentada pels JEN-PSM per tal d’instar a les institucions europees a modificar la nova Directiva 2007/23/CE del parlament Europeu, per tal de regular el mercat dels materials pirotècnics de la comunitat europea. Aquesta directiva posa en perill els actes culturals desenvolupats per colles de dimonis i bèsties i que afecta molt negativament als actes d’expressió cultural dels Països Catalans.
ť
      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: