"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 01/04/2009

La Conselleria de Biel Vicens aconsegueixen que les Illes no quedin desabastides de mercaderies perillosesGràcies a la feina i la pressió realitzada per la Comissió de Seguiment del Transport Marítim de mercaderies perilloses, liderada per la Direcció General de Transport Marítim i Aeri i la Cambra de Comerç, i que hi formen part també les navieres, l’autoritat portuària i sectors empresarials afectats, el problema del transport de mercaderies perilloses que pateix les Illes està en vies de solucionar-se.

El Ministeri de Foment acceptà fer-se càrrec dels costos del transport d’aquestes mecaderies, gràcies al suport i la feina del senador autonòmic de les Illes Balears Pere Sampol posà damunt la taula aquest tema al Senat.

Així mateix, a la reunió mantinguda ahir es tancaren els detalls d’aquesta operativa, on la companyia Acciona, instat pel Ministeri de Foment, posarà un vaixell de càrrega a les tres illes.

Igualment, la Conselleria de Mobilitat i Ordenació del Territori, juntament amb el sector seguirà fent feina per tal que aquestes mesures quedin regulades per Llei.Enllaços

Veure vídeo de la notícia


      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: