"La fermesa d'un somriure" Sebasti脿 Serra, en la mem貌ria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Not铆cies. 26/03/2009

El PSM-EN presentar脿 una moci贸 al Parlament europeu perqu猫 la UE reconegui els correfocs

Biel Barcel贸 defensar脿 la iniciativa a l'Assemblea General de l'ALE, que se celebra des d'avui a Barcelona i en la qual participar脿 el conseller Biel VicensEl secretari general del PSM-EN, Biel Barcel贸, el membre de l'Executiva del PSM-EN i conseller de Mobilitat i Ordenaci贸 del Territori, Biel Vicens, el diputat del PSM-EN per Menorca, Eduard Riudavets, i el secretari de relacions pol铆tiques del PSM-EN, Mag铆 Moranta, encap莽alaran la delegaci贸 de la Federaci贸 PSM-Entesa Nacionalista a l'Assemblea General de l'Alian莽a Lliure Europea, que se celebra entre avui dijous dia 26 i el proper dissabte dia 28 de mar莽 a Barcelona.

L'Alian莽a Lliure Europea 茅s un partit europeu integrat per partits nacionalistes i progressistes de diferents nacions sense estat de la Uni贸 Europea (Pa茂sos Catalans, Esc貌cia, Pa铆s Basc, Gal路les, Gal铆cia, Occit脿nia, Flandes...). El PSM-EN 茅s membre de ple dret de l'ALE des del mes d'abril de 2008. Els eurodiputats de l'ALE formen grup parlamentari amb els Verds europeus.

El PSM-EN presentar脿 dem脿 divendres, a l'Assemblea General de l'ALE, una moci贸 perqu猫 el Parlament Europeu, a trav茅s de l'ALE, reconegui l'especifitat de la figura dels focs a la Mediterr脿nia, i es puguin conservar els correfocs, aix铆 com els coneixem. Biel Barcel贸 ser脿 l'encarregat de defensar aquesta moci贸 (document adjunt).

L'Assemblea General es tancar脿 dissabte dia 28, amb la celebraci贸 d'una cimera de ministres regionals dels partits de l'ALE que formen part de governs regionals d'arreu de la Uni贸 Europea. A aquesta cimera hi participar脿, en representaci贸 del PSM-EN, el conseller de Mobilitat i Ordenaci贸 del Territori del Govern de les Illes Balears, Biel Vicens.

D'altra banda, avui horabaixa t茅 lloc l'Assemblea General d'EFAY (Joves d'ALE), en la qual participar脿 una delegaci贸 dels Joves d'Esquerra Nacionalista (JEN-PSM), encap莽alada pel secretari general, Joan Ferr脿.
Documents

Moci贸 del PSM-EN per al reconeixement dels espectacles de foc a la UE (128 KB)      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: