"La fermesa d'un somriure" Sebasti脿 Serra, en la mem貌ria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Not铆cies. 21/11/2003

El PSM critica l鈥檈xclusi贸 del Palau de Congressos i el Recinte Firal de la fa莽ana mar铆tima

Un dels debats importants que es va produir la passada legislatura va ser la remodelaci贸 de la Fa莽ana Mar铆tima.

Aquesta actuaci贸 no tenia, tan sols, l鈥檕bjectiu d鈥檈mbellir la entrada de la ciutat des de llevant. La remodelaci贸 del Pol铆gon de Llevant, era un objectiu important i 茅s avui dia una actuaci贸 necess脿ria per mor de l鈥檃band贸 i deixadesa que pateix aquest indret de ciutat.

Dues de les actuacions importants previstes en aquesta remodelaci贸 per tal de aconseguir la revitalitzaci贸 del Pol铆gon de Llevant era la ubicaci贸 en aquest sector del Palau de Congressos i del Recinte Firal.

Es bo recordar que la construcci贸 del recinte Firal fou retardada, per mor que l鈥橝juntament de Palma va iniciar la modificaci贸 del PGOU, una vegada convocat, aprovat i resolt el concurs d鈥檌dees per la redacci贸 del projecte. Cal dir que, amb aquest anunci de l鈥橢quip de Govern d鈥檈xcloure aquests equipaments del Pol铆gon de Llevant, l鈥橝juntament de Palma incompleix un conveni signat amb el Govern de les Illes Balears la passada legislatura, a trav茅s del qual, manifestava la seva voluntat de modificar el PGOU d鈥檃cord amb el projecte que va guanyar el concurs, per unanimitat, una vegada reunit el jurat format, entre d鈥檃ltres, pel regidor d鈥橴rbanisme de Cort, Rafel Vidal.

Des del PSM, veim amb preocupaci贸 l鈥檌ncompliment del conveni i la reubicaci贸 d鈥檃questes infrastructures que havien de servir per revitalitzar el Pol铆gon de Llevant. Amb aquesta decisi贸 de Cort el Pol铆gon resta sense soluci贸 i marginat d鈥檜na proposta que els hauria beneficiat enormement, urban铆sticament, comercialment, econ貌micament i socialment.

D鈥檃ltra banda, el PSM de Cort torna a criticar la manca de planificaci贸 urban铆stica de l鈥橝juntament de Palma centrada en una pol铆tica de globus sonda que irremeiablement est脿 creant una alarma innecess脿ria entre els ciutadans afectats per les seves propostes.

Es per aix貌, que des del PSM es dedueix que l鈥橢quip de Govern ha abandonat la voluntat anunciada d鈥檃conseguir un gran pacte urban铆stic entre totes les forces pol铆tiques. Aix铆, es constata que el regidor Rodrigo de Santos, va fent una pol铆tica d鈥檈squenes a la resta de forces pol铆tiques, a les entitats ve茂nals i, fins i tot, a les decisions de l鈥檃nterior Equip de Govern i del Plenari de l鈥橝juntament de Palma.

      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: