"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 19/11/2003

EL PSM felicita ERC pels excel·lents resultats obtinguts a les eleccions catalanes

El PSM-EN vol felicitar ERC pels excel·lents resultats obtinguts a les eleccions autonòmiques catalanes celebrades el passat diumenge, 16 de novembre. De fet, malgrat els intents de tots els partits de valorar com a positius els resultats de les eleccions, consideram que l'únic partit que realment en pot estar satisfet, tenint en compte l'augment registrat, és ERC.

Des del PSM valoram molt positivament que un partit nacionalista i d'esquerres com és ERC hagi duplicat, pràcticament, la seva representació en passar de 12 a 23 diputats i que sigui una peça clau per configurar el nou govern de la Generalitat de Catalunya per als pròxims 4 anys.

D'altra banda, els resultats electorals de Catalunya demostren que l'estratègia antinacionalista que es du a terme des de Madrid (per part del PP, sobretot) contra els nacionalismes perifèrics (el del País Basc, Catalunya o les Illes Balears) no ha sortit efecte, cosa que ens alegra. Des del PSM, consideram perillosa i injustificada aquesta criminalització i persecució de tot el que té que té a veure amb "nacionalisme".


      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: