"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

NotĂ­cies. 19/11/2003

El PSM denuncia que Cort ha perdut 177.000 € de la Conselleria d’Educació

Segons s’ha informat per part del regidor Rogelio Araujo, l’Ajuntament de Palma ha perdut l’oportunitat de presentar-se a la convocatòria que impulsa el Govern de les Illes Balears “Ajudes a Entitats locals per a crear o mantenir el primer cicle d’Educació Infantil”, del mes de juny, perquè no es va sol·licitar a temps. L’ajuda concedida, per aquest mateix concepte, durant l’any 2002 va ser de 177.723,08 €.

A més, encara no hi ha acord entre la Conselleria d’Educació i l’Ajuntament de Palma per prorrogar el conveni signat entre ambdues institucions, l’octubre de 2001, per tal de dotar de més personal a les escoletes. Tòfol Vidal, antic coordinador d’escoletes a Cort reclamava doblers a la conselleria per poder contractar personal i rebutjava que li transferissin directament el personal. Ara, Tòfol Vidal, que és l’actual director general de personal docent de la conselleria d’Educació, canvia de criteri i només ofereix a l’Ajuntament personal i no doblers. En aquests moments encara no hi ha acord.

El portaveu del PSM a Cort ha criticat durament que ara l’Ajuntament tengui més problemes per arribar a acords amb la conselleria d’Educació que durant la passada legislatura. A més, Pere Muñoz ha fet incidència sobre la pèrdua de la subvenció dient “és una vergonya que Cort hagi deixat perdre aquests 177.000 euros de la conselleria d’Educació. Això diu molt poc de l’efectivitat en la gestió del Patronat Municipal d’Escoletes d’Infants de Palma i ens situa davant els altres ajuntaments, que sí s’han presentat a la convocatòria, i davant la conselleria amb una situació molt feble a l’hora de demanar noves ajudes si deixam perdre les que hi ha en aquests moments.”

ť
      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: