"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 10/09/2008

Els c√†rrecs institucionals del BLOC fan p√ļbliques les seves declaracions patrimonials

La coalició adopta aquesta "mesura simbòlica per la transparència en la gestió política" per recuperar la confiança de la ciutadania en els polítics, davant la proliferació dels casos de corrupció vinculats a l'anterior Govern del PPEls m√†xims c√†rrecs institucionals executius del BLOC per Mallorca al Govern de les Illes Balears --els consellers i conselleres Gabriel Vicens (PSM-EN), Francesca Vives (PSM-EN) i Fina Santiago--, al Consell de Mallorca --els consellers i conselleres Joana Llu√Įsa Mascar√≥ (PSM-EN), Miquel Rossell√≥ i Joan Llad√≥-- i a l'Ajuntament de Palma --els regidors i regidores Nanda Ramon (PSM-EN), Eberhard Grosske i Jos√© Manuel G√≥mez--, a m√©s dels portaveus del grup parlamentari del BLOC-PSM-Verds al Parlament de les Illes Balears --Biel Barcel√≥ (secretari general del PSM-EN) i Miquel √Ängel Llauger--, han fet p√ļbliques avui les seves declaracions patrimonials. Aix√≠ mateix, han assumit el comprom√≠s de tornar a fer-les p√ļbliques al final de la legislatura. Aquesta "mesura simb√≤lica" t√© l'objectiu de demostrar "la voluntat de la gent del BLOC d'aprofundir en la transpar√®ncia en la gesti√≥ pol√≠tica", segons ha explicat Miquel √Ängel Llauger.

Biel Barcel√≥ ha afirmat que "l'inici del curs pol√≠tic ve marcat pel descobriment de diferents casos de presumpta corrupci√≥ pol√≠tica que afecten diferents membres del Govern de Jaume Matas", la qual cosa ha generat "preocupaci√≥ entre la ciutadania, que t√© una sensaci√≥ de dubte i falta de confian√ßa respecte el conjunt de la classe pol√≠tica". Per aix√≤, segons Barcel√≥, "s√≥n necess√†ries mesures exemplars com aquesta, perqu√® pensam que la major part dels pol√≠tics, entre ells els homes i les dones del BLOC, actuam amb voluntat de servei p√ļblic i hem fer passes que permetin que els ciutadans recuperin la confian√ßa en la pol√≠tica". Barcel√≥ ha recordat que aquesta mesura s'afegeix a la proposta del BLOC perqu√® s'investiguin els increments patrimonials desmesurats i injustificats dels alts c√†rrecs de l'Administraci√≥ dels darrers anys, independentment del seu color pol√≠tic, i que est√† pendent de ser consensuada amb la resta de forces pol√≠tiques per tal de fer un pronunciament p√ļblic conjunt.

Cal dir que els c√†rrecs institucionals tenen l'obligaci√≥ de presentar a l'inici de la legislatura les seves declaracions institucionals, que no es fan p√ļbliques. "Per√≤ aquesta mesura √©s opaca, perqu√® es queda en un calaix. En fer-les p√ļbliques, s'avan√ßa en la transpar√®ncia", ha dit Llauger. Les declaracions patrimonials dels c√†rrecs del BLOC es poden consultar a la web del BLOC per Mallorca.ĚEnllaÁos

BLOC per Mallorca


      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: