"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 18/08/2008

El PSM-EN de Calvià denuncia que Rosa Puig ha cobrat durant un any com a assessora de Delgado sense acudir a l’Ajuntament

Els nacionalistes acusen l'exconsellera del PP de malbaratar els recursos públics: "que ara s'estranyi dels delictes dels seus subordinats és, com a mínim, cínic"L'agrupació del PSM-EN de Calvià vol denunciar que Rosa Puig, exconsellera del Govern de Jaume Matas i responsable política directa dels acusats de corrupació pel cas Turisme Jove, ha cobrat com a assessora a l'Ajuntament calvianer durant un any, al llarg del qual no ha acudit al seu lloc de treball amb regularitat.

Puig tenia assignat el seu lloc de feina a les oficines del Servei Jurídic Municipal, i el seu càrrec com assessora estava supeditat a fer compatible la seva jornada laboral i el règim d’assitència a la feina amb la seva condició de cap de l’oposició de l’ajuntament d’Algaida i amb el de consellera electa del Consell de Mallorca. Tres càrrecs que, és de suposar, eren remunerats.

El PSM-EN recorda que han estat els propis representants dels funcionaris municipals, els sindicats, els qui reiteradament han denunciat que un significatiu nombre dels 67 assessors que ha arribat a tenir Carlos Delgado, no acudien al lloc de feina amb regularitat. El portaveu dels nacionalistes calvianers, Manel Moyà, ha afirmat que "aquesta situació només es pot qualificar d'escandalosa, perquè ha implicat un malbaratament flagrant de recursos públics, a més d'un greuge comparatiu amb la resta de treballadors municipals. El fet que ara Rosa Puig s'estranyi que els seus antics subordinats malversaven doblers dels contribuents és, com a mínim, cínic".

L’agrupació del PSM-EN de Calvià també denuncia que l’única feina que ha transcendit que Carlos Delgado va encomanar a Rosa Puig va ser una modificació del Reglament Municipal de Normalització Lingüística vigent, nou reglament que Rosa Puig ni tan sols va arribar a acabar i que mai no s’ha duit a votació a cap plenari municipal. Finalment, cal recordar que Carlos Delgado només va cessar Rosa Puig quan va transcendir que no el va votar com a candidat a presidir el Partit Popular, en el darrer congrés d'aquest partit. En aquell moment Rosa Puig estava de baixa laboral a causa d’un permís per maternitat.
      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: