"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 24/07/2008

El PSM-EN de Calvià considera que Delgado utilitza recursos municipals per fer carrera política

La destitució d'una vintena d'assessors, que només intenta dissimular el fracàs de la seva gestió, demostra la irresponsabilitat i la incompetència del batle calvianerEl PSM-EN de Calvià considera que és una irresponsabilitat del batle Delgado intentar dissimular el fracàs de la seva gestió creant conflictes artificials que han acabat per provocar malestar entre diversos col·lectius del municipi. El darrer capítol ha estat la destitució d'una vintena d'assessors. En aquest sentit, el batle torna a enganyar els ciutadans del municipi quan vol fer creure que només disposava de 40 assessors, perquè la veritat és que el total d'assessors de què ha disposat fins ara és de 67, tal com han denunciat reiteradament els sindicats de l'Ajuntament. Per tant, si és ver que n'ha destitut 21, encara en resten 46, entre els quals hi ha la seva guàrdia pretoriana, el grup de 8 assessors selectes que cobren 75.000€ anuals cada un, és a dir, més del que cobra la batlesa de Palma, per exemple.

La destitució d'aquests assessors demostra que el batle ha utilitzat recursos municipals per fer la seva peculiar carrera política, no tan sols pel fet de destituir gent que ha donat suport a la senyora Estaràs, sinó perquè ha estat després d'haver-se fet el congrés del PP que se n'ha desfet d'aquestes persones. El batle de calvià duu camí de batre totes les marques d'incompetència política i de mala gestió municipal, fins a l'extrem de provocar descontent entre els treballadors públics, les associacions ciutadanes, les assosciacions de comerciants i, fins i tot, entre els representants del seu propi partit.

Tot aquest malestar està motivat per la manca d'inversions, dèficit que ha provocat el progressiu deteriorament dels serveis municipals i el malestar, també per aquest motiu, de funcionaris, treballadors de Calvià 2000 i policia municipal que han de comprovar cada dia com les males condicions de feina deterioren la seva imatge davant els ciutadans.

Per últim, el PSM-EN de Calvià denuncia la falsedat de les afirmacions de Delgado quan assegura que les institucions governades pel Pacte progressista i nacionalista no inverteixen recursos a Calvià, ja que, per exemple, gairebé tota la inversió en oferta cultural que arriba a Calvià prové del Consell de Mallorca.
      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: