"La fermesa d'un somriure" Sebasti脿 Serra, en la mem貌ria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Not铆cies. 25/07/2008

Una delegaci贸 del PSM-EN participa en els actes del D铆a da Patria Galega convidada pel BNG

La presidenta dels nacionalistes mallorquins, Joana Llu茂sa Mascar贸, encap莽ala la representaci贸 de la Federaci贸 d'Entesa NacionalistaUna delegaci贸 de la Federaci贸 PSM-Entesa Nacionalista, encap莽alada per la presidenta dels nacionalistes mallorquins, Joana Llu茂sa Mascar贸 (en la imatge, amb el portaveu nacional del BNG i vicepresident de la Xunta de Gal铆cia, Anxo Quintana), ha participat aquest divendres en els actes del D铆a da Patria Galega que celebra el Bloque Nacionalista Galego (BNG). Tamb茅 hi han assistit Mag铆 Moranta, secretari d'organitzaci贸 del PSM-EN de Palma, Antoni Noguera, president dels Joves d'Esquerra Nacionalista, i Bel Sim贸n, secret脿ria d'implantaci贸 dels JEN.

Els representants de la Federaci贸 nacionalista de les Illes Balears han assistit dijous vespre al sopar per a les 17 delegacions internacionals que han estat convidades pel BNG (entre les quals hi ha organitzacions nacionalistes dels Pa茂sos Catalans, Pa铆s Basc i Bretanya, aix铆 com representants d'organitzacions portugueses i de Cuba, Vene莽uela i Uruguai). Aquest divendres han participat en la manifestaci贸 que, a partir de les 12.00 hores, ha recorregut els carrers de Santiago de Compostela. Enguany els nacionalistes gallecs reivindiquen un nou Estatut de Naci贸 per a Gal铆cia, aix铆 com la plena igualtat jur铆dica entre el gallec i el castell脿.

L'horabaixa els actes han continuat al Festigal, el festival organitzat tradicionalment per la Fundaci贸 Galiza Sempre i per Galiza Nova (l'organitzaci贸 juvenil del BNG), i que ha comptat amb nombroses actuacions musicals, taules redones, etc.

El BNG 茅s membre de l'Alian莽a Lliure Europea, partit europeu que inclou organitzacions nacionalistes i progressistes d'arreu d'Europa, del qual la Federaci贸 PSM-EN forma part des del passat mes d'abril.
      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: