"La fermesa d'un somriure" Sebasti脿 Serra, en la mem貌ria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Not铆cies. 06/06/2008

Biel Barcel贸 manifesta el suport del BLOC a les reivindicacions laborals del professorat de la concertada i demana m茅s flexibilitat a la Conselleria d鈥橢ducaci贸

"Si hi hagu茅s voluntat pol铆tica, aquest conflicte ja podria estar solucionat"

El portaveu parlamentari del BLOC, Biel Barcel贸, ha donat suport a les reivindicacions laborals del professorat d鈥檈nsenyament concertat, que exigeixen el compliment dels acords assolits amb la Conselleria d鈥橢ducaci贸 per a arribar a l鈥檈quiparaci贸 salarial amb el professorat inter铆 de la xarxa p煤blica.

En declaracions a diferents mitjans de comunicaci贸, Barcel贸 ha instat la Conselleria a demostrar m茅s flexibilitat en relaci贸 amb aquest conflicte. El portaveu del BLOC ha recordat que 鈥渓a consellera es va comprometre p煤blicament el passat mes de febrer a complir els acords amb els sindicats de l鈥檈nsenyament. A m茅s, en altres conflictes laborals, com ara amb el personal no sanitari de l鈥橧BSALUT, el Govern ha acceptat un calendari d鈥檃plicaci贸 dels increments salarials similar al que es va acordar amb els representants del professorat. Per aix貌 no s鈥檈nt茅n aquesta manca de flexibilitat de la Conselleria d鈥橢ducaci贸. Si hi hagu茅s voluntat pol铆tica, aquest conflicte ja podria estar solucionat. Des del nostre punt de vista, la Conselleria no est脿 facilitant l'acord amb els sindicats鈥.
      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: