"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 07/06/2008

El PSM-EN convida Air Berlin a rectificar la seva actitud

La directora general de Pol√≠tica Ling√ľ√≠stica, Margalida Tous, considera que el problema de la companyia "√©s m√©s de voluntat que de recursos"El PSM-EN considera que la companyia a√®ria Air Berlin ha de rectificar la seva actitud hostil envers el catal√†. Els nacionalistes donen suport a la directora general de Pol√≠tica Ling√ľ√≠sica, Margalida Tous, qui va enviar una carta a diferents empreses de les Illes Balears per tal de potenciar l'√ļs del catal√†. El president d'Air Berlin, Joachim Hunold, va contestar aquesta carta escrivint un editorial en la revista 'Air Berlin Magazin' en qu√® ataca el catal√† i la pol√≠tica ling√ľ√≠stica desenvolupada al nostre pa√≠s (i fins i tot assegura que el castell√† s'est√† convertint a les Illes Balears en "una llengua estrangera m√©s").

Des del PSM-EN es considera incomprensible aquesta reacci√≥, i destaquen que el to de la carta enviada per Margalida Tous era en tot moment positiu, i que en ella s'expressava l'oferta de col¬∑laboraci√≥ des de les institucions de Balears amb la companyia per tal de potenciar l'√ļs del catal√†. Els nacionalistes consideren que Air Berlin hauria de rectificar, ja que els atacs al catal√† no s√≥n acceptables i generen pol√®miques que no beneficien ning√ļ: ni Air Berlin, ni la llengua catalana, ni el Govern de les Illes Balears.

Davant l'actitud d'Air Berlin, els responsables de la qual asseguren que no tenen intenci√≥ d'utilitzar el catal√† en la relaci√≥ amb els seus clients adduint raons econ√≤miques, Margalida Tous ha manifestat que respecta les decisions de la companyia com a empresa privada, per√≤ considera que en aquest cas el problema "√©s m√©s de voluntat que de recursos".Ě
      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: