"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 06/06/2008

Cas ‘Son Oms’: Bartomeu Vicens ha de dimitir

Biel Barceló, secretari general del PSM-EN i portaveu del BLOC, i Pere Sampol, senador autonòmic, han plantejat la conveniència que el portaveu parlamentari d’Unió Mallorquina dimiteixi com a conseqüència de la seva imputació pel cas Son OmsEl PSM-EN ha plantejat la conveniència que el portaveu parlamentari d’Unió Mallorquina, Bartomeu Vicens, dimiteixi com a conseqüència de la seva imputació pel cas Son Oms i després que la fiscalia anticorrupció hagi presentat una querella criminal contra ell.

El ecretari general del PSM-EN i portaveu parlamentari del BLOC, Biel Barceló, entrevistat al programa ‘En Obert’, d’IB3, ha apuntat que “una de les raons del canvi polític a les Illes Balears era demostrar que hi ha una altra manera de fer política, amb transparència i amb una actitud decidida contra la corrupció”. Per això ha instat Unió Mallorquina a prendre una decisió sobre la situació de Vicens: “si un càrrec públic del PSM-EN estigués en la seva situació, tindríem molt clar que hauria de dimitir”.

Al seu torn, Pere Sampol, senador autonòmic, ha assegurat que des del PSM-EN fa temps que es tenia coneixement de les denúncies de cobrament de comissions il·legals per la requalificació dels terrenys del polígon industrial de Son Oms. Així mateix, ha manifestat la seva satisfacció per l’actuació dels fiscals anticorrupció: “ara hi ha massa evidències que aquestes persones van actuar de manera dubtosa, per això és ben hora que dimiteixin i es comenci a fer net en la vida política a Balears”.
      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: