"La fermesa d'un somriure" Sebasti脿 Serra, en la mem貌ria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Not铆cies. 04/05/2008

Els JEN-PSM consideren que no eliminar les ART 茅s un frau a la ciutadania.

Afirmen que aquestes 脿rees s贸n una aberraci贸 des de el punt de vista de l'ordenaci贸 del territori i emparen "obscures" operacions urban铆stiquesEls JEN-PSM consideren que les 脿rees de reconversi贸 territorial s贸n una aberraci贸 des del punt de vista de l'ordenaci贸 del territori i emparen "obscures" operacions urban铆stiques. Els Joves d'Esquerra Nacionalista afirmen que el fet de no eliminar aquestes ART pol猫miques es convertiria en un frau a la ciutadania i a la seva confian莽a, ja que la Fiscalia Anticorrupci贸 est脿 investigant i ha imputat ja a dirigents pol铆tics a causa de la dubtosa legalitat d'aquestes ART i el conjunt del PTM.

El Secretari General dels JEN-PSM, Antoni Noguera, ha exposat que "ara 茅s un bon moment per poder reformar immediatament el Pla Territorial tot reivindicant l'inter猫s col路lectiu per damunt de l'individual i dels seus rendiments milionaris. La no supressi贸 de les 脿rees seria un altre brindis a la corrupci贸. Creim amb fermesa que s'ha de dir prou i tornar a dignificar la classe pol铆tica tan sacsejada pels anteriors governants de les Illes Balears. 脡s una q眉esti贸 de bona praxi, higiene i confian莽a pol铆tica".

Els joves nacionalistes han declarat que PP i UM haurien de donar moltes explicacions si pretenen blocar la modificaci贸 del PTM, ja que tenen portaveus seus investigats per aquesta q眉esti贸. Precisament per aquest motiu, els joves del PSM afegeixen que seria pol铆ticament indigne que aquests dos partits posassin entrebancs a la revisi贸 del PTM.

Els JEN-PSM afirmen que si aquestes ART no se suprimissin, seria un incompliment del pacte de Govern per part del PSOE i UM. I aleshores demanarien al BLOC que actu茂 en conseq眉猫ncia. Finalment, els joves han incidit en el fet que el PSOE haur脿 de donar moltes explicacions si finalment no s'ajusta al pacte de Govern, ja que t茅 la presid猫ncia del Consell i la clau de govern.
      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: