"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 07/03/2008

Unitat per les Illes es presenta com una força arrelada als municipis per demanar el vot "pensant en Mallorca, en Menorca, en Eivissa i en Formentera"

150 regidors i batles de Mallorca fan costat als candidats el darrer dia de campanyaEls candidats d'Unitat per les Illes al Congrés, Pere Sampol i Margalida Miquel, i al Senat per Mallorca, Helena Inglada i Jaume Sansó, han rebut avui el suport dels regidors i regidores i dels batles i batlesses dels diferents partits i candidatures independents que han impulsat la candidatura unitària que es presenta a les eleccions del proper diumenge. Aproximadament 150 regidors i batles d'arreu de Mallorca han fet costat als candidats d'Unitat, en un acte simbòlic celebrat a Sineu.


Pere Sampol ha afirmat que "amb aquest acte volem demostrar la força del poder municipal que hi ha darrere d'Unitat per les Illes: som una candidatura arrelada als municipis de les nostres illes". Sampol ha aprofitat el darrer dia de la campanya electoral per llançar un missatge "adreçat a totes aquelles persones que pensen que és molt necessària una veu de les Illes Balears, independent dels grans partits estatals, al Congrés i al Senat: a hores d'ara sabem que el PSOE guanyarà aquestes eleccions, i està fregant la majoria absoluta. També sabem que Unitat està a punt d'obtenir representació al Congrés. Us imaginau que ens falta un sol vot per aconseguir el diputat? Pensau-hi. Pensau en Mallorca, en Menorca, en Eivissa i en Formentera".
      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: