"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 24/02/2008

Unitat per les Illes demana el vot per trencar el bipartidisme "centralista" PP-PSOE i "fer història"

Més de 1.300 persones donen suport candidatura unitària en el míting central de campanya, celebrat a l'Auditòrium de PalmaL'acte central de campanya d'Unitat per les Illes, celebrat aquest dissabte a l'Auditòrium de Palma, ha demostrat que la candidatura unitària està preparada per fer front a la cursa electoral cap al 9 de març amb les millors perspectives. Més de 1.300 persones han assistit a l'acte, que ha estat presentat per l'actriu eivissenca Neus Torres i que ha comptat amb les intervencions dels candidats al Congrés dels Diputats Pere Sampol i Margalida Miquel, i dels candidats al Senat per Mallorca Helena Inglada i Jaume Sansó. Intervencions que ha estat completades amb les actuacions musicals del menorquí Cris Juanico i del mallorquí Tomeu Penya.

Pere Sampol, qui ha tancat l'acte, ha acusat els diputats i senadors del PP i del PSOE de no haver defensat els interessos dels ciutadans de les Illes Balears durant els darrers 30 anys: "aquests que tant diuen defensar-nos s'han cansat de fer gols en la nostra porteria. Haurien d'estar empegueïts de demanar el vot!". Sampol ha fet una crida a votar a Unitat per les Illes per trencar el bipartidisme del PP i del PSOE: "el nostre adversari és Rajatero: Rajoy i Zapatero són les dues cares del mateix centralisme". I ha animat a "ser una de les 50.000 o 60.000 persones que faran història i situaran, per primera vegada, una veu independent de les Illes Balears al Congrés dels Diputats".

Per la seva banda, Marrgalida Miquel ha criticat el fet que "els qui fins ara han anat a Madrid s'han convertit en simples pulsadors de botons, sense cap intervenció ni proposta. És ben hora que les Illes Balears deixin de tenir diputats i senadors només per encalentir cadires. Diguem prou!".

Al seu torn, Jaume Sansó ha assegurat que Unitat per les Illes és la candidatura que garanteix "la nostra dignitat com a poble, després de tants anys de promeses incomplertes". I Helena Inglada ha criticat "el poc respecte a la pluralitat i a la democràcia que demostren el PP i el PSOE", i ha reivindicat l'ús del català a les Corts Generals de l'Estat.


A l'acte central de campanya d'Unitat per les Illes han assistit, a més de nombrosos simpatitzants, els principals dirigents i càrrecs institucionals dels partits que donen suport a la candidatura.
      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: