"La fermesa d'un somriure" Sebasti脿 Serra, en la mem貌ria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Not铆cies. 22/02/2008

El PSM diu que el PP es lleva la m脿scara amb la urbanitzaci贸 del Guix

Segons els nacionalistes Es Guix, Escorca i la serra de Tramuntana ha de ser un lloc ha preservar.El PSM lamenta que l鈥檃juntament d鈥橢scorca s鈥檋agi oposat a la norma territorial cautelar del Consell de Mallorca que atura la urbanitzaci贸 de Es Guix i afirma que, com a m铆nim, el PP i el batle, Antoni G贸mez, s鈥檋an llevat la careta, perqu猫 si abans deien que no podien fer res per no afrontar indemnitzacions, ara s鈥檋an erigit en els defensors a ultran莽a de la urbanitzaci贸 i de crear un complex tur铆stic residencial de 800 places en Es Guix posant en perill un espai d鈥檃lt inter猫s paisatg铆stic.
Segons el nacionalista Antoni Alorda 鈥渆l PP demostra un cop m茅s que la protecci贸 del territori no els interessa. Ara tenen la possibilitat d鈥檃turar una urbanitzaci贸 al Guix i s鈥檋i oposen amb vehem猫ncia鈥. A parer d鈥橝lorda, 鈥渘o val dir que aquesta urbanitzaci贸 servir脿 per tal que la gent d鈥橢scorca puguin tenir un habitatge, ja que per comen莽ar no t茅 sentit que aquest lloc 茅s digui Aldea Tur铆stica i tengui unes 800 places quan a Escorca no neixen 2 nins per any鈥, per acabar matisa dient que 鈥渁 ning煤 li passaria pel cap crear una zona tur铆stica residencial al costat de Montserrat鈥.
Pel PSM el Santuari de Lluc, el seu entorn i tot Escorca ha de ser un lloc ha preservar, com ho ha de ser tamb茅 la serra de Tramuntana i s鈥檋a de seguir fent feina cap a aquest sentit. En aquest sentit, confien plenament que el Consell de Mallorca confirmar脿 la suspensi贸 i afrontar脿 el futur de Es Guix en la modificaci贸 del Pla Territorial.鈥
      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: