"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 21/02/2008

Unitat per les Illes demanarà el vot "per fer història"

Sampol: "cap altra candidatura ha escoltat tan intensament la veu del nostre poble, estam legitimats per ser la veu de les Illes Balears a Madrid"Unitat per les Illes ha fet avui balanç de la precampanya, i ha presentat el material de la campanya electoral que comença aquest mateix vespre. Els candidats al Congrés, Pere Sampol i Margalida Miquel, i els candidats al Senat per Mallorca, Jaume Sansó i Helena Inglada, així com altres membres de la candidatura, han avançat que Unitat per les Illes posarà un especial èmfasi en el contacte directe amb la gent, amb les 16 tauletes informatives que recorreran les barriades de Palma i els pobles de les Illes Balears. La candidatura també ha editat 50.000 DVDs amb el vídeo de campanya i intervencions de Pere Sampol en què "es pot comprovar què pot fer una veu independent a Madrid per defensar els interessos de les Illes Balears".


Sampol ha fet balanç de la precampanya, en què els candidats s'han reunit amb nombroses entitats davant les quals han adquirit compromisos per presentar iniciatives parlamentàries en cas de ser elegits. "Cap altra candidatura ha escoltat tan intensament la veu del nostre poble, les organitzacions de la societat civil. Estam legitimats per ser la veu pròpia de les Illes Balears a les Corts Generals de l'Estat". A més, el candidat ha avançat que Unitat per les Illes demanarà el vot "per fer història": "el dia 9 de març els ciutadans de les Illes Balears tenen l'oportunitat d'escriure una pàgina important de la història d'aquest país i elegir els primers diputats i senadors d'Unitat per les Illes a les institucions de Madrid".


D'altra banda, la candidatura farà un acte simbòlic de sus de campanya i aferrada de cartells avui vespre, davant la Delegació d'Hisenda a Palma, amb la participació de candidats i membres dels partits que donen suport a Unitat per les Illes.
      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: