"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 15/02/2008

Unitat per les Illes es presenta a Barcelona

Pere Sampol, Cati Torres, Maria Josep Morell i Ignasi Torres es mostren optimistes davant dels assistents a l'acte, celebrat a l'Espai Menorca i presentat per Sebastià AlzamoraUnitat per les Illes s'ha presentat aquest dijous a Barcelona. Ha estat en un acte celebrat a l'Espai Menorca de la capital catalana, que ha comptat amb la presència dels candidats Pere Sampol, Cati Torres, Maria Josep Morell i Ignasi Torres.

L'escriptor Sebastià Alzamora ha estat l'encarregat de presentar els membres de la candidatura. Alzamora ha assenyalat l'expectació que ha generat a Catalunya la creació de la candidatura Unitat per les Illes: "Unitat fa molta d'enveja a molts amics meus nacionalistes de Catalunya".

Per la seva banda, els candidats (un de cadascuna de les quatre Illes) s'han mostrat optimistes respecte a les possibilitats de la candidatura. Entre el públic assistent hi havia nombrosos estudiants del nostre país residents a Barcelona, així com representants de la societat civil i de la classe política catalana.
      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: