"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 15/02/2008

El BLOC, satisfet perquè el projecte de reforma de la Platja de Palma incideix en la protecció de les Fontanelles

Barceló: “ens hem de felicitar pel Decret Llei de Mesures Cautelars de Protecció del Territori, que va suspendre els projectes d’urbanització de les Fontanelles”El grup parlamentari del BLOC per Mallorca i PSM-Verds es mostra satisfet pel fet que el projecte de reforma de la Platja de Palma incideixi en la protecció de les Fontanelles. En aquest sentit, Biel Barceló, portaveu del BLOC, manifesta que “totes aquelles persones que hem treballat per la protecció de les Fontanelles ens podem sentir satisfets de la manera com estan evolucionant els fets. Crec que és important, en un dia com el d’avui, destacar la mobilització ciutadana en favor de la protecció de les Fontanelles, aquestes persones han estat els vertaders protagonistes d’aquesta història. També, com no, he de felicitar novament el Govern de les Illes Balears, i en concret la Conselleria de Mobilitat i Ordenació del Territori, per haver tirat endavant amb el Decret Llei de Mesures Cautelars de Protecció del Territori, que va suspendre els projectes d’urbanització de les Fontanelles”.

Així, Biel Barceló recorda que “el Decret Llei va tenir la previsió de mantenir la suspensió fins a l’aprovació del pla de reconversió turística de la Platja de Palma. La norma també estableix que aquest pla ha de garantir la preservació i el manteniment dels valors ambientals i patrimonials d'aquesta zona humida”.

Pel que fa al projecte guanyador de la reforma de la Platja de Palma, Biel Barceló explica que “el projecte ens pareix molt interessant. Des del BLOC hem insistit sempre en la necessitat de protecció de les Fontanelles i en el fet de poder conjuntar aquesta protecció amb una activitat econòmica sostenible. Estic convençut que aquest projecte suposarà una passa endavant per la millora de l’oferta i de la qualitat turística de Mallorca”. Així mateix, el portaveu del BLOC destaca el fet de preveure la connexió d’aquesta zona turística i Palma a través d’un tramvia. “Per al nostre grup, que hem apostat sempre per transport públic i per la sostenibilitat, és, sens dubte, una proposta adient”, ha manifestat Barceló.
      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: