"La fermesa d'un somriure" Sebasti脿 Serra, en la mem貌ria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Not铆cies. 14/02/2008

14 candidatures locals independents s'adhereixen a Unitat per les Illes

La coalici贸 celebra a Vilafranca de Bonany un acte pel municipalisme, que compta amb el suport de 19 batles i batlesses de MallorcaAquest dimecres 14 candidatures locals independents han donat suport a Unitat per les Illes en un acte en qu猫 aquesta candidatura s'ha comprom猫s amb les demandes del municipalisme de les Illes Balears. En l'acte, que ha estat presentat per Jaume Sans贸, batle de Vilafranca i candidat d'Unitat per les Illes al Senat (per la circumscripci贸 de Mallorca), han intervingut Pere Sampol, candidat d'Unitat per les Illes al Congr茅s, Biel Huguet, coordinador de la candidatura Unitat per les Illes, i Toni Servera, regidor a Son Servera i portaveu d'Independents de Son Servera, qui ha parlat en representaci贸 de les 14 agrupacions municipals que s'adhereixen a Unitat per les Illes.

Pere Sampol ha afirmat el comprom铆s d'Unitat per les Illes amb els ajuntaments: "aquesta candidatura t茅 vocaci贸 municipalista, de ser al peu del carrer, all脿 on els ciutadans plantegen les seves reivindicacions i esperen respostes concretes. Aquest acte demostra que la nostra candidatura t茅 unes bases molt s貌lides, en els municipis, i que creix de baix cap a dalt". D'altra banda, el representant dels independents, Toni Servera, ha manifestat que "ja 茅s ben hora que hi hagi una veu independent, que defensi els interessos que representam davant les institucions de Madrid. Creim fermament que nom茅s Unitat per les Illes ho pot fer possible". Al seu torn, Biel Huguet ha destacat que "a Unitat per les Illes ens hem unit gent de proced猫ncies diverses, amb perspectives diverses; all貌 que ens uneix 茅s que creim en aquest pa铆s".

Les 14 candidatures independents que s'han adherit a Unitat per les Illes s贸n:- Uni贸 d'Independents d'Art脿 (UIA), representats per Margalida Tous.

- Uni贸 per Capdepera (UCAP), representats per Pep Gallego.

- Independents de Consell, representats per Pere Company.

- Costitx pel Canvi, representats per Jordi Fiol.

- Agrupaci贸 Dei脿, representats per Maria Ign脿cia P茅rez Pastor (membre de la candidatura Unitat per les Illes al Congr茅s).

- Independents de Puigpunyent i Galilea, representats per Biel Ferr脿.

- Assemblea per Sant Joan, representats per Catalina Gay脿.

- Gent per Santa Maria, representats per Rosa Vich (batlessa de Santa Maria).

- Independents de Sencelles i Biniali, representats per Xesc Oliver.

- Sineuers Independents, representats per Miquel Gelabert i Joan Munar.

- Grup Independent de Port i S贸ller (GIPIS), representats per Xavier Moragues.

- Independents de Son Servera, Cala Millor i Cala Bona, representats per Toni Servera.

- Independents per Can Picafort, Santa Margalida i Son Serra, representats per Toni Reus.

- + Vilafranca, representats per Jaume Sans贸 (batle de Vilafranca i candidat d'Unitat per les Illes al Senat).


D'altra banda, l'acte ha comptat amb el suport de 19 batles mallorquins: Miquel Ferrer (Alc煤dia), Joan Ribot (Ariany), Rafael Gili (Art脿), Mateu Ferr脿 (Banyalbufar), Pere Perell贸 (B煤ger), Francesc Morell (Campanet), Guillem Ginard (Campos), Antoni Salas (Costitx), Miquel Ensenyat (Esporles), Arnau Mateu (Lloret), Jaume Perell贸 (Muro), Joan Font (Petra), Joan Cerd脿 (Pollen莽a), Bernat Bau莽脿 (Porreres), Maria Teresa Munar (Sant Joan), Rosa Vich (Santa Maria), Joan Carles Verd (Sencelles), Guillem Bernat (S贸ller) i Jaume Sans贸 (Vilafranca).

      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: