"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 13/02/2008

"Unitat per les Illes és molt més que una unió de partits; és l'instrument de tot un poble que es vol alliberar"

Pere Sampol, Margalida Miquel, Jaume Sansó i Helena Inglada presenten en públic la cadidatura al Teatre Xesc Forteza de PalmaUnitat per les Illes ha celebrat aquest dimarts, al Teatre Xesc Forteza, de Palma, el primer acte públic. En l'acte, al qual han assistit més de 360 persones, han intervingut els números 1 i 2 de la candidatura al Congrés, Pere Sampol i Margalida Miquel, i els candidats al Senat per Mallorca, Helena Inglada i Jaume Sansó.

Sampol ha tancat l'acte amb un discurs en què ha assegurat que "Unitat per les Illes és molt més que una unió de partits; és l'instrument de tot un poble que es vol alliberar. Després de lluitar durant 30 anys per aquesta terra, per la seva cultura i per la seva llengua, la nostra assignatura pendent és aconseguir una veu pròpia a Madrid. Junts l'aconseguirem".

Per la seva banda, Margalida Miquel ha reivindicat l'oportunitat d'ajuntar forces per aconseguir l'objectiu d'obtenir representació parlamentària a les Corts Generals de l'Estat, i ha afirmat que Unitat per les Illes "feim votera". Al seu torn, Jaume Sansó ha criticat el paper que fins ara han fet els diputats i senadors del PP i del PSOE a Madrid, i Helena Inglada ha reivindicat la reforma del Senat.

Els candidats han rebut els aplaudiments dels assistents, entre els quals hi havia els principals dirigents dels partits que donen suport a Unitat per les Illes (Biel Barceló, del PSM-EN, Miquel Nadal, d'UM, Biel Huguet, d'Entesa o Esperança Marí, d'Esquerra, entre altres).
      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: