"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

NotĂ­cies. 12/02/2008

Els JEN-PSM acusen el PP de corrupciĂł pel lloguer d'un local de Joventut a un alt cĂ rrec

Antoni Noguera: "s'han malversat doblers pĂşblics que haurien d'haver-se invertit en activitats i mesures destinades als joves"Els Joves d'Esquerra Nacionalista (JEN-PSM) consideren "inacceptables i indignants" les informacions publicades aquests darrers dies segons les quals càrrecs de l'anterior Govern del PP van fer negoci en utilitzar l'Administració per llogar locals de la seva propietat. Antoni Noguera, secretari general dels joves nacionalistes, demana una investigació d'aquests fets, per saber si hi ha més implicats. "Tenen molt poca vergonya si es confirma que van firmar un contracte de lloguer a un amic del director general per 4.500 €, a un local en el qual no se sap molt bé què es fa, i amb una clàusula segons la qual l’implicat pot viure tranquil·lament molt de temps. Tot això s'ha d'investigar molt bé", ha dit Noguera. El dirigent dels JEN-PSM també ha demanat responsabilitats polítiques als representants del PP: "ara l’anterior director general llença balons fora, i ho arregla dient que no li dóna importància, i l'exonsellera amb un 'firmava moltíssims de contractes'. Aquesta frivolitat no és digna de càrrecs públics que han gestionat molts d’anys els doblers de tots. El que han de fer és assumir responsabilitats".

Noguera ha criticat la gestió dels anteriors responsables de Joventut: "durant els anys de Govern del Partit Popular la gestió de la direcció general de Joventut per part de Juan Francisco Gálvez i de la consellera Rosa Puig, va ser caòtica. No van aconseguir fer res de profit per la Joventut al no ser capaços ni de configurar un Pla de Joventut". A més, ha recordat que aquells anys, el Consell de Joventut de les Illes Balears (CJIB), a instàcies de l'Assemblea General, va demanar reiteradament que el Govern assumís la despesa del seu local, al carrer Ausiàs March, 3, que té un cost aproximat de 1.700 € anuals. "El CJIB és un òrgan de dret públic que mai ha pogut desenvolupar els seus objectius per la manca de finançament i per la baixa implicació del Govern cap als joves. El Consell de Joventut està format per 37 entitats juvenils de tot tipus (polítiques, lleure, sindicals, culturals, socials,…) i realitza una gran quantitat d’accions en benefici dels joves. Però el Govern del PP sempre es va excusar dient que no tenia doblers per fer-hi front. Ara es demostra que tenien doblers, però els destinaven a les seves corrupteles".

Noguera tambĂ© ha recordat "els greus problemes que tenen moltes entitats per poder tenir un espai fĂ­sic per desenvolupar les seves activitats. Algunes, fins i tot, han desaparegut per falta d'ajudes".ť
      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: