"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 10/02/2008

El candidat d'Unitat per les Illes al Congrés, Pere Sampol, es compromet a ser "la veu d'Eivissa i de Formentera al Congrés"

"Tots els diputats de les Illes Balears, fins ara, han fracassat a l'hora de defensar els interessos d'aquest país"El candidat d'Unitat per les Illes al Congrés dels Diputats, Pere Sampol, s'ha compromès a ser "la veu d'Eivissa i de Formentera al Congrés", en cas de ser elegit diputat el proper dia 9 de març. Sampol, que ha comparegut públicament a Eivissa i a Formentera aquest cap de setmana, ha afirmat que "l'assignatura pendent per a les Illes Balears és tenir a Madrid una veu independent dels grans partits estatals. Fins ara, tots els diputats, tant del PP com del PSOE, han fracassat a l'hora de defensar els interessos d'aquest país al Congrés dels Diputats".

En la presentació a Eivissa Sampol ha estat acompanyat per la diputada al Parlament Esperança Marí (Esquerra), pel secretari general d'ENE, Maurici Cuesta, i per Xisca Vives, dirigent del PSM-EN i consellera de Comerç, Indústria i Energia, a més de per altres membres de les formacions eivissenques que donen suport a Unitat per les Illes.
      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: